Knippen tegen kanker, wie doet er mee?

ingevoerd op 21-01-2019

Op zondag 24 maart 2019 zal bij kapsalon “Kappershuys Goirle” in en om de kappersstoel geld worden bijeengebracht voor Alpe d’HuZes 2019 / KWF Kankerbestrijding.! Bij Nancy van de Wouw, de vaste kapster van Goirlenaar Peter van Leeuwen, was het idee ontstaan om voor deze vaste klant en zijn Alpe d’HuZes team (Team Jasta) geld in te gaan zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Peter gaat in juni dit jaar voor de vijfde keer de berg Alp d’Huez beklimmen en wil met deze actie zoveel mogelijk aandacht voor KWF bewerkstelligen maar ook zoveel mogelijk donaties bij elkaar verdienen.

Het plan is duidelijk; op zondag 24 maart zal er een “knippen tegen kanker”-dag worden georganiseerd in de salon die gehuisvest is in woonzorgcomplex Guldenakker aan de Wittendijk. Alle personeelsleden plus de eigenaresse komen van 15.00 uur tot 20.00 uur op vrijwillige basis knippen en de dagopbrengst gaat volledig naar het goede doel. Die dag is de salon regulier gesloten maar nu speciaal hiervoor geopend. De koffie zal gedoneerd worden door koffiemakelaardij Caffé Juliën. Verder zullen de drie teamleden van Team Jasta, Rian Donders, Jan Staps en Peter van Leeuwen, aanwezig zijn voor een praatje en het schenken van een gezellig bakske koffie.

Via social media en dit artikel in het Goirles Belang hopen we dat de vier agenda’s van de kapsters al snel vol zal lopen maar er is ook ruimte voor spontane binnenlopers of koffiedrinkers. Het belooft een gezellige en toch ook emotionele dag te worden. De hoogte van het opgehaalde bedrag zal eind van de dag bekendgemaakt worden. 

Mocht je nu al in de agenda gezet willen worden dan is een telefoontje naar de salon voldoende; het nummer is 013 – 534 20 30.

Mochten mensen deze dag geen mogelijkheid hebben om zich te laten knippen of even langs te komen en toch nog een donatie willen doen dan kan dat via de link http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl en dan zoeken op team jasta

 

knippen tegen kanker knippen tegen kanker