Gôol Ge Hèt Ut - is jouw eigen talentshow, laat je gelden!

ingevoerd op 04-01-2019

Optreden tijdens Koningsdag 2019 op het Kloosterplein?

Wil je ook kans maken op een plekje op het podium?

Dat kan! Wat je daar voor moet doen is erg simpel.

Naast alle bekende festiviteiten op verschillende plekken in Goirle, zal er vanaf 2019 een heus Oranjefestival op het Kloosterplein plaatsvinden. Voor die dag dopen we het om tot Koningsplein en zal er veel entertainment te zien zijn. De winnaars van Gôol Ge Hèt Ut zullen daar optreden!

Iedere inwoner van Riel en Goirle die goed kan dansen, zingen, musiceren of als kleinkunstenaar zijn of haar kunsten wil tonen, mag zich aanmelden via auditie@goolgehetut.nl

Alle stijlen zijn welkom.

Kijk op de Facebook-pagina voor verdere info.

www.facebook.com/goolgehetut

Groepen zoals bands, muziekensembles en dansteams zijn ook van harte welkom. Zo lang er in elk geval één deelnemer van de groep uit Riel of Goirle komt.

Ben jij het talent dat zich niet in een bepaalde hierboven genoemde categorie laat plaatsen? Dan willen we jou kunsten ook erg graag leren kennen. Kleinkunst, Acrobatiek, DJ’s, VJ’s,  Lightdesigners, Drone Specialist of Zandkunstenaar? We zien je aanmelding vol verwachting tegemoet.

Er zijn twee voorrondes (17 februari en 31 maart) in de Annetje van Puijenbroekkapel.

De finale is op zaterdag 20 april 2019 in de Grote Zaal. Beide zalen zijn in het Cultureel Centrum Jan van Besouw.

De kaartverkoop zal vanaf januari plaatsvinden.Voor de voorrondes zijn er per keer 220 plaatsen à 5 Euro beschikbaar. Voor de Gôol Final in de Grote Zaal zijn er 385 kaarten beschikbaar. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij het Jan van Besouwhuis.

Let op! Kom je door de selectieronde en de voorrondes, houdt er dan wel rekening mee dat de winnaars van alle categorieën op Koningsdag 2019 zullen optreden tijdens het Gôols Koningsfeest. Zorg dat je dan beschikbaar bent.

Aanmelden is gratis kan tot en met 31 januari 2019. Als je geselecteerd bent krijg je dit voor 3 februari te horen zodat je je goed kunt voorbereiden.

Succes!

 

gool ge'het'ut gool ge'het'ut