Zondag 16 december: Wandelen voor “Gelden vur Helden”

ingevoerd op 30-11-2018

Ook Loopgroep Goirle draagt de Zonnebloem afdelingen in Goirle en Riel een warm hart toe.

Daarom hebben twee Loopgroep Goirle-leden het idee opgevat om t.b.v. dit super goede doel een mooie wandeling te organiseren.

Geen mooier moment, om eens lekker de benen te strekken en te genieten van alles wat onze eigen “achtertuin” te bieden heeft, dan tussen Sinterklaas en de Kerst.

Een wandeling van 6 of 12 kilometer en, we vergeten (zeker in het kader van de Zonnebloem) alle rolstoelgebruikers niet, dus er is ook een speciale 3,5 km rolstoelroute uitgezet.

Wat is er mooier, dan er op een zondagochtend eens lekker op uit te gaan met het hele gezin en daarom zeggen we dan ook: zeker warm aanbevolen als familiewandeling. Maar uiteraard ook voor individuen en in andere samenstellingen.

En vooral een mooi moment voor de Zonnebloem vrijwilligers om samen met hun gasten deze wandeling  te maken.

De wandeling laat u kennismaken met een natuurgebied, als de Vosserijten. Verder bent u te gast op landgoed Gorp en Roovert en lopen we langs het prachtige Bankven. De 12 km route biedt ook een verrassend uitzicht over vennen met de illustere namen als Haneven, Biesbosch en Koude Water.

Alle wandelingen zullen volledig “uitgepijld” zijn en er kan worden gestart tussen 09:30u en 11:00u. Het startpunt is de foyer van cultureel centrum Jan van Besouw.

Het inschrijfgeld bedraagt €5,-- voor volwassenen en voor kinderen t/m 12 jaar vragen we € 3,50.

Aanmelden kan bij aanvang van de wandeling, maar ook voorinschrijving is mogelijk, via www.geldenvurhelden.nl

Het gehele inschrijfgeld komt ten goede aan de Zonnebloem!

 

Daarnaast biedt het Cultureel Centrum Jan van Besouw u de mogelijkheid om de wandeling te starten met een ontbijt en af te sluiten met een heerlijke lunch in buffetvorm, voor de speciale prijs van € 5,-- (ontbijt) en  €11,-- (lunch).

Voor elke, verkocht, ontbijt en /of lunch draagt het cultureel centrum €2,-- bij voor het goede doel.

Om gebruik te kunnen maken van dit ontbijt en /of  lunch dient men wel gebruik te maken van de voorinschrijving t/m 14 december en hierbij duidelijk aan te geven, dat men gebruik wil maken van deze mogelijkheid.

Dus…. Massaal aan de wandel op  16 december!!

Voor vragen: 06 51500718  (Piet Colpaart) of 06 51818984 (Toon Verdaasdonk)

Gelden vur Helden Gelden vur Helden