Informatiemiddag over faunapassage

ingevoerd op 21-09-2018

De gemeente Goirle realiseert dit najaar over de Turnhoutsebaan een faunapassage: een natuurlijke verbinding tussen Landgoed Gorp en Roovert en de Regte Heide aan weerszijden van de Turnhoutsebaan. Met de realisatie van de faunapassage is er een betere verbinding voor dieren, zodat deze zich veilig kunnen begeven tussen natuurgebieden.

Maar wat betekent de aanleg van de faunapassage voor u? Dat vertellen medewerkers van aannemer Ploegam en van de gemeente u graag.

Informatiemiddag
Om u beter te kunnen informeren over de werkzaamheden die eraan gaan komen, en eventuele vragen over de bouw, het ontwerp en het doel van de faunapassage in Goirle te kunnen beantwoorden, organiseert Ploegam een informatiemiddag voor inwoners van Goirle, Hilvarenbeek en Ravels en andere geïnteresseerden. U bent van harte uitgenodigd voor deze inloopmiddag op donderdag 27 september bij de Roovertsche Leij, Gorps Baantje 1 in Goirle. Het projectteam staat hier van 15.00 tot 16.30 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Excursies
Wilt u graag meer weten over het project, de werkzaamheden en de flora en fauna in het projectgebied? Meld u dan aan voor één van de drie excursies, die tijdens de uitvoering plaatsvinden. Een ecoloog begeleidt dit najaar drie keer een rondleiding voor geïnteresseerden op het projectterrein en geeft uitleg over het project, de werkzaamheden en de planning. Deze excursies vinden plaats op 12 oktober, 16 november en 7 december. Meer informatie vindt u op www.faunapassagegoirle.nl. 

Meer informatie
De aanleg van de faunapassage in Goirle wordt uitgevoerd door aannemer Ploegam, in opdracht van de gemeente Goirle. Voor meer informatie over de aanleg van de faunapassage verwijzen we u graag naar www.faunapassagegoirle.nl. Hier vindt u alle informatie over het project, de diersoorten en de planning. Ook kunt u hier terecht voor contactgegevens van het projectteam.

gemeente goirle2 gemeente goirle2