Bent u 70 jaar of wordt U dat??

ingevoerd op 14-09-2018

Oproep voor alle 70-jarigen in gemeente Goirle

Op 13 oktober is het zover! Dan organiseert Stichting Sociale Culturele Centra Goirle een bijeenkomst voor alle bewoners van Goirle en Riel die dit jaar 70 jaar zijn geworden of binnenkort worden. U heeft daar via de gemeente al een uitnodigingsbrief voor ontvangen.

Voor dit “verjaardagsfeestje” wordt u om 14.00 uur in de Wildacker verwacht. Bij de ontvangst krijgt u koffie/thee en iets lekkers. Jan van Eijck loodst u de middag door.

Waarom willen we dit?

Voor het welzijn van mensen is het van belang dat ze actief blijven. Deelnemen aan de maatschappij, lid zijn van clubs en verenigingen en indien mogelijk ook nog een bijdrage leveren in de vorm van vrijwilligerswerk zijn uitstekende mogelijkheden om actief te blijven en, zeker zo belangrijk, sociale netwerken te creëren. Ook voor zeventig jarigen blijft het nog steeds leuk omaan iets nieuws te beginnen.

Door het organiseren van deze bijeenkomst nodigen we mensen uit op de gemeenschappelijke noemer: 70 jaar. U krijgt deze middag informatie over activiteiten die op dit moment specifiek voor senioren worden aangeboden in Goirle en Riel.

Rond 16.30uur brengen we samen een toost uit op uw mooie leeftijd terwijl muziek uit de jaren ’60 en ’70 op de achtergrondzal klinken.Een prima gelegenheid voor een geanimeerde nazit en alle ruimte om eens bij te praten met oude bekenden.

Wij vinden het leuk als u komt dus meldt u aan via                           

hoera70@outlook.comof 06-15533001. Heeft u zich al aangemeld dan hoeft u dat niet nog een keer te doen. Wij kijken naar u uit!

0 0