Hoezo Hoogsensitief?

ingevoerd op 28-08-2018

Dinsdag 25 september, 19.30 uur

Is jouw kind gevoelig en snel overprikkeld? Heeft hij/zij last van spanningen? Trekt jouw kind zich veel aan van hoe een ander zich voelt? Dinsdag 25 september vindt in de bibliotheek een avond plaats over hoogsensitiviteit bij kinderen.

Marlyn de Kort, (kinder)therapeut in haar eigen praktijk Momentum praktijk voor psychosociale-kindertherapie, komt vertellen over hooggevoeligheid. Marlyn helpt in haar praktijk kinderen en volwassenen met vragen op het gebied van gedrag en/of gevoelens. Ouders kunnen bij haar terecht met opvoedvragen. Haar specialisatie is het behandelen van mensen met een (hoog)sensitief karakter en het verlenen van hulp op basis van talent.

Op ons verzoek deelt Marlyn graag haar kennis met de inwoners van Goirle & Riel en op een interactieve manier laat ze ons ervaren wat hoogsensitiviteit doet met je brein. De bibliotheek laat de collectie materialen hierover ook in beeld komen. Naast de kennis vanuit de bibliotheken is deze collectie aangevuld met adviezen vanuit Marlyn de Kort.

Er is plaats voor maximaal 35 deelnemers. Opgeven via goirle@bibliotheekmb.nl of aan de balie in de bibliotheek.

Bibliotheek Goirle Bibliotheek Goirle