Wandeling langs Gôolse Geheimen

ingevoerd op 13-08-2018

De vereniging Recreatie en Toerisme nodigt u uit om op zondag 26 augustus deel te nemen aan de ontdekking van weer een paar nieuwe Gôolse Geheimen op het landgoederen  De Hoevens en Den Ooijevaarsnest.  Wie kent de geschiedenis van deze landgoederen? Weet u dat hier ook een natuurbegraafplaats en een vleermuizenkelder zijn aangelegd ? Wie weet hoe het momenteel wordt beheerd en welke bijzondere flora en fauna op deze landgoederen voorkomt ?
Dankzij uitvoerige inventarisaties, verricht door een aantal biologen en natuurliefhebbers, kunnen we u hier veel meer over vertellen. Onze meesterverteller Jan van Eijck zal u tevens wederom op een ludieke manier uitleggen wat zich hier heeft afgespeeld. Bijgestaan door onze gidsen Geert, Ton, Niek en Varno.  
We rusten halverwege uit bij de natuurcamping De Hoevens  waar wij u  zullen trakteren op een kopje koffie met iets lekkers.
Dit keer vertrekken we om 13.30 uur bij deze natuurcamping aan de Goorstraat 4 in Riel/Alphen.  We zullen de verzamelplaats weer markeren met de Gôolse geheimen vlag. De wandeling is circa 5 km.
Bent u al weer nieuwsgierig geworden?
Meldt u zich dan snel aan bij Varno Morseld : vmorseld@wxs.nl
Startpunt: Natuurkampeerterrein Landgoed De Hoevens
Tijd:13:30 – 16:30 uur
Prijs: Volwassenen  € 7,50 per persoon
Maximaal  aantal deelnemers: 35
De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling en de aanmelding dient uiterlijk voor vrijdagmiddag 24 augustus 12.00 uur plaats te vinden. U kunt het geld overmaken op rekening NL22 RABO 0141869240 t.n.v. G.Morseld  onder vermelding : “Wandeling 26 augustus 2018”.  Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met : G.Morseld   Tel. 013-5347801

recreatie1 recreatie1
recreatie2 recreatie2