Diamant-groep heeft landelijke primeur met belijningsrobot

ingevoerd op 13-08-2018

Nog even en de voetbalvelden moeten weer klaar zijn voor het aankomende sportseizoen. Net als elk jaar zorgt Diamant-groep Groen Xtra ervoor dat de sportvelden in de gemeente Goirle er piekfijn uitzien en voorziet de velden daarna van de juiste belijning. En laat de Diamant-groep daarmee nou een landelijke primeur hebben!
Want dit jaar gebeurt dat niet met paaltjes en touwtjes die eerst uitgezet moeten worden. Nee, de belijningsrobot gaat voor het eerst in Nederland aan de slag op de sportvelden! Ad Rovers, projectleider bij Groen Xtra: “De belijningsrobot voorziet een compleet voetbalveld van de juiste belijning op basis van gps. Het voordeel is dat het heel veel tijd scheelt! Waardoor de medewerkers meer tijd hebben voor het groot onderhoud van de velden. Iets wat de velden na deze warme weken wel nodig hebben.
We zijn gestart op donderdag 9 augustus bij de voetbalvelden van VOAB, GSBW en VVV Riel.”
Diamant-groep
De Diamant-groep biedt als breed leerwerkbedrijf passend werk en ontwikkeling aan ca. 1.900 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We streven ernaar de kansen van onze medewerkers op een reguliere baan zoveel mogelijk te vergroten. Ontwikkeling is daarbij een belangrijk en continu proces.