Hart van Brabant Fietsfestijn

ingevoerd op 15-06-2018

Dit jaar viert onze club TCT93 haar 25 jarig bestaan! Nog even en het fietsplezier barst weer los. Het Hart van Brabant Fietsfestijn werkt ook dit jaar nauw samen met GIANT store Van Bebber. Van 24 tot en met 27 juni 2018 is de startlocatie het clubgebouw van TWC Pijnenburg, Bijsterveldenlaan 3 5045ZZ Tilburg
TCT93 organiseert voor de achtste keer het vier dagen durend fietsfestijn. Bekroond met een kwaliteitsster van de NTFU. Recreanten rijden in de natuur, langs bezienswaardigheden  en traag stromende beekjes door het Hart van Brabant.
Op zondag kunnen ook de toerrijders genieten van een rit, zij vormen één groep. Deze groep vertrekt  om 9:00 uur.
Ook voor zondag 9:00 uur is er een MTB-route voorbereid, die plaats vind achter voorrijders, via de Regte Heide naar Nieuwkerk met een afstand van circa 45 km.
Woensdag worden de deelnemers weer hartelijk ontvangen bij het Ronald McDonald Huis Middenwest- Brabant door uw bijdrage middels de consumpties maakt u het mogelijk om de ouders van ernstig zieke kinderen een warm thuis te bieden.
Het clubgebouw van TWC Pijnenburg is een uitstekende locatie voor een veilige start met mogelijkheden voor parkeren, douchen en het s’ nachts stallen van de fiets.
Beperkte mogelijkheid voor het laden van uw E-bike.
Hart van Brabant Fietsfestijn van 24 - tot en met 27 juni 2018.
Voor meer informatie: www.TCT93.nl/hvbff

 

fietsfestijn fietsfestijn