Kraak de Kluis in Centrum Goirle

ingevoerd op 11-06-2018

Van 13 juni tot en met 27 juni 2018.

Er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de gezamenlijke actie Kraak de Kluis van Centrum Goirle en de gemeente Goirle.

De leverancier van de succesvolle Scan en Winactie kwam weer met een erg leuke winkelactie op de proppen genaamd: Kraak de Kluis. In de aanloopperiode en tijdens de Kermis hopen we weer heel veel mensen blij te kunnen maken met een prijs. De eerste 10 dagen zijn het prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de winkeliers en tijdens de Kermis worden de prijzen door de exploitanten van de Kermis aangeboden. Maar liefst 14 dagen lang kun je met je scankaart proberen de kluis te kraken en te openen om er de prijs uit te halen.

Bij iedere aankoop van 5 euro in het centrum van Goirle ontvangt de klant vanaf woensdag 13 juni een actiekaart en vanaf de start van de kermis worden ook bij de kermisattracties scankaarten verstrekt. De scankaart kan worden ontvangen in de winkels op de Tilburgseweg, vanaf de Van Haestrechtstraat tot en met Eetcafé Mozes en bij de winkels op winkelcentrum De Hovel. Met de scankaart kan de klant naar de kluis, die op het pleintje bij Etos staat, om te ontdekken of er een prijs is gewonnen. Zodra de kaart in het scanapparaat is gestoken zal de kluis opengaan …of niet. De prijzen kunnen artikelen zijn van één van de deelnemende ondernemingen, of in de Kermisweek, prijzen van de kermisexploitanten. Er zijn grote en kleine prijzen te winnen, maar ook de populaire cadeaubonnen van Centrum Goirle. Geen prijs? Blijf scannen want iedereen maakt kans!

De actie Kraak de Kluis start op 13 juni, duurt veertien dagen en eindigt op 27 juni. Tot die tijd is het heel verstandig uw inkopen te doen in het centrum van Goirle of bezoek de Kermis om daar een scankaart te scoren. Wie weet gaat u met een hele mooie prijs aan de haal.

RVA

Centrum Goirle Logo liggend Centrum Goirle Logo liggend