MidZomer Festival: Triple B met publieksprijswinnaar Lucky Nine

ingevoerd op 04-06-2018

Het zondagmiddagprogramma van het MidZomer Festival in Goirle is evenals voorgaande jaren heel gevarieerd. Alle leeftijdscategorieën komen aan hun trekken. Centraal staan de optredens van de Back-up Band en Lucky Nine en de Dorps Barbecue. Het MidZomer Festival vindt plaats op 15 (Goirle Zingt #Goet Faut#), 16 (Queen Tribute) en 17 juni Triple B. Allemaal gratis toegankelijk op het Kloosterplein.

?Triple B? Het vraagt wellicht om een kleine uitleg: Bands, Barbecue en Buitenspelen. De eerste band die zondagmiddag vanaf 14.30 uur optreedt op het Kloosterplein is de Back-up Band met onder andere Marco van de Velden. De formatie is bekend van de MuziekFabriek bij De Boemel in Tilburg. De afsluiter van MidZomer Festival 2018 is Lucky Nine. Een 9-mans All Round Coverband uit Asten. Het is de winnaar van de publieksprijs van ’The Clash Of The Coverbands’ in Paradiso in Amsterdam. “Een te gekke band met leadzanger, leadzangeres en blazers. Het is de ´Mash-Up´ coverband van het zuiden”, zeggen de kenners. Lucky Nine speelt geen standaard repertoire, maar giet nummers in een ander jasje, speelt medleys en geen studio- maar veel live versies waardoor nummers meer kracht krijgen, gaan leven. De muziekstijl is zeer divers en gaat van Beyoncé tot James Brown en van Bruno Mars tot Pink. De nummers worden bewust gevarieerd gekozen, zodat er voor ieder wat wils is. Denk aan pop, rock en soul. De energieke show van Lucky Nine staat gegarandeerd voor een feestje en zet het plein op zijn kop!

Buitenspelen kan onder leiding van Mainframe. Er staat een springkussen en een zandbak klaar voor de kinderen. Neem de tijd voor een ijsje en geniet van de spellen. Vanaf 15.30 uur kan de inwendige mens versterkt worden bij de Dorps Barbecue van Keurslagerij Van Hest.

Het MidZomer Festival start vrijdag 15 juni om 20.30 uur met Goirle Zingt #Goet Faut#. Het repertoire laat zich raden en er is een prijs voor de #mist faut# geklede bezoeker. Zaterdag 16 juni is er vanaf 20.30 uur een Blues Brothers Tribute en een Queen Tribute. Laatstgenoemde heeft wereldfaam en komt uit Italië.

 

Foto:

#Goet Faut# staat tijdens het MidZomer Festival op vrijdag centraal. Voor degene die zich wat betreft kleding het beste aanpast aan het thema ligt er vette prijs klaar.

 

?

 

 

?

 

 

2018 goet-faut vette prijs 2018 goet-faut vette prijs