Paasmiddag bij D’n Omgang in het Molenpark

Woensdag 28 maart vanaf 13.30 uur

De lente en de zomer komen er weer aan!!

De vrijwilligers en de medewerkers van Amarant bij D’n Omgang in het Molenpark in Goirle organiseren ook dit jaar weer een paasmiddag. Woensdagmiddag 28 maart is de paashaas aanwezig met een leuke attentie voor de kinderen die D’n Omgang bezoeken, er kan geknutseld worden voor Pasen en het knuffelen van de konijnen zit ook weer in het programma. Leuk om een foto van uw (klein)kind te maken op deze Paasmiddag.De Paasmiddag, waarvoor u van harte bent uitgenodigd, is van 13.30 uur tot 15.00 uur.
Nieuwe koffiemachine
Na de diefstal van de koffiemachine eind vorig jaar moest D’n Omgang zelfs tijdelijk even de deuren sluiten. Maar met de lente en de zomer op komst zijn de vrijwilligers en de medewerkers u weer graag van dienst in de molen (bij minder weer) en op het terras aan de vijver bij D’n Omgang - uiteraard als het lekker weer is. Een nieuwe koffiemachine werd aangeschaft en deze tapt, naast de diverse koffies voor de liefhebbers warme witte chocolademelk. Voor een heerlijke aangeklede kop koffie, warme chocolademelk of thee bent u van harte welkom in de molen of op het terras. Ook serveren wij diverse sapjes en ranja voor de kinderen. Ook dit jaar kunt u weer genieten van de overheerlijke appeltaart of worstenbrood van De Smaakmakers. De tosti stond al op de kaart, maar we breiden iets uit en dat doen we de komende maanden met een leuke aanbieding.
In de maanden april en mei hebben wij de volgende lunchaanbieding.
• Lentesoepje + tosti naar keuze + koffie/thee  voor maar  €  5,50
• Lentesoepje + trio van miniquiches + koffie/thee voor maar  € 6,50
D’n Omgang en facebook
Like op facebook Ontmoetingsplek D’n Omgang waar ook de actuele openingstijden op vermeld worden. Als er activiteiten georganiseerd worden vindt u de informatie daarover ook op facebook. Bezoek ook eens het winkeltje in de molen, waar streekproducten, het meel van de molenaars en chocolade en koekjes van De Smaakmakers worden verkocht.
D’n Omgang wordt gedurende zes dagen per week gerund in de molen en op het terras bij de vijver en de dierenweide door vrijwilligers en mensen met een beperking in het kader van dagbesteding. Iedere zaterdagochtend zijn daarnaast de molenaars aanwezig en zij laten bij voldoende wind de wieken ’draaien’ om graan te malen. Op zaterdagochtend  kunt u samen met de (klein)kinderen een bezoek brengen aan de molenzolder, waar het graan vermalen wordt. De molenaars leiden de bezoekers rond en vertellen over het maalproces en de geschiedenis van de molen.
U bent van harte welkom!!    

wandeling1 wandeling1
wandeling2 wandeling2
wandeling3 wandeling3