Groot Lijsttrekkersdebat in CC Jan van Besouw

ingevoerd op 14-03-2018

Ook Lokaal FNV partner in het lijsttrekkersdebat vanavond

Vanavond vindt in de foyer van het Jan van Besouw het grote lijsttrekkersdebat plaats. De avond begint stipt om 20.00 uur vanwege de rechtstreekse uitzending via de Lokale Omroep Goirle. De uitzending is te volgen op kanaal 44 van ZIGGO, youtube.com/lokaleomroepgoirle, 105.6 FM en facebook.com/lokaleomroepgoirle. De avond wordt geleid door LOG-medewerkers Gonny Spermon, Jur van Gestel en Wil van der Kruijs.

In deze week waren aanvankelijk 3 politieke debat avonden gepland, maar door goede samenwerking tussen ‘Heel Goirle stemt’ (JvB, KVG en Bibliotheek) en de werkgroep Lokaal FNV Sociaal Beleid Goirle/Riel is dat teruggebracht tot deze ene avond. Bij de planning van de stellingen voor het debat heeft de organisatie dankbaar gebruik gemaakt van de inzichten en opvattingen van de FNV werkgroep op het sociale domein.

Vooraf gaand aan dit debat zullen in de werkplekken van de Bibliotheek vanaf 19.15 uur de computers open staan, waar u - als u wilt met begeleiding - de Goirlese stemwijzer kunt invullen. Deze stemwijzer helpt u in uw keuze voor de verkiezingen van 21 maart. Ook ligt hier de Verkiezingskrant in Gewone Taal, met o.a. uitleg waarover gemeentes beslissen.

LOG LOG