Koninklijke Harmonie O&U zoekt gamers op zaterdag 14 april

ingevoerd op 13-03-2018

Met je mobiel naar het theater en win een game

In CC Jan van Besouw te Goirle heb je tijdens een Game-concert je mobiel nodig om interactief aan de slag te gaan. Weet jij van welke games het harmonie-orkest de ‘original soundtrack’ speelt? Heb je überhaupt enige kennis van games? Zorg ervoor dat je mobiel deze avond makkelijk in de hand ligt.

Dit alles heb je nodig om beslagen ten ijs te komen. Uiteindelijk krijgen 2 winnaars een VIP-plaats aangeboden en gaan met elkaar de strijd aan tijdens een game op een immens groot scherm in de theaterzaal. Ondertussen aangemoedigd door de rest van de zaal, die opgezweept wordt met fantastische muziek. Vele schitterende muziekstukken zijn er gecomponeerd voor games. Of je nu wel of geen gamer bent, het is een verrassend concert. En de winnaars gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis.

Tijdens het gamen in het tweede gedeelte van de avond, gaat het grote harmonie-orkest een interactie aan met DJ Da Rick. Bekend van nummers als Halloween en Candyman krijgt hij het Sportpaleis in Antwerpen uitverkocht. Bij Decibel-gangers slaat het hart een stukje over tijdens zijn beats.

Daarnaast zal zowel DJ Da Rick als het orkest onafhankelijk van elkaar nog muziek ten gehore brengen. Het orkest heeft gekozen voor de soundtracks van Game of Thrones en Starwars. Dus zie je wel weer, je hoeft deze avond geen gamer te zijn om naar dit concert te komen.

Deze uitdaging wordt gestroomlijnd door dirigent Jac Sniekers.

Voor degene die nog steeds denken, dat Harmonie Goirle een oubollige club is, komt deze avond bedrogen uit. In het jubileum jaar waarin dit orkest 140 jaar bestaat, worden diverse festiviteiten georganiseerd, waar ze mee op de kaart komt te staan. Het is een gezellige club mensen in de leeftijd van 14+ met passie voor muziek. Na deze avond kan men concluderen dat de harmonie klaar is voor een nieuwe toekomst als versie 2.0.

Kortom het is dan ook een productie waar je ‘U’ tegen zegt. Een avondje uit, waar je bij aanwezig wilt zijn: ZONDER je mobiel uit te hoeven zetten!

We dagen iedereen dan ook uit om met vrienden, collega’s en/of familie te komen. Zorg dat je samen de uitdaging aan durft te gaan!

Reserveer dan ook tijdig je kaarten online bij Jan van Besouw.

Harmonieorkest Harmonieorkest