Rocks ’n Rivers start bouw bij Natuurpoort de Roovertsche Leij in Goirle

ingevoerd op 12-01-2018

Met als doel uit te groeien tot de mooiste outdoorlocatie van Brabant, is op 9 januari bij het Klim & Avonturenbos, de eerste schop de grond in gegaan. Met trots overhandigden de eigenaren Martijn van Gool en Bart Oomen de spades aan wethouder Theo van der Heijden (financiën, Economische zaken en Arbeidstoeleiding) van de gemeente Goirle en dhr. Noud van Gool (één van de grondleggers van Rocks ’n Rivers). Gezamenlijk zetten ze een spade in de grond, waarna de bouw officieel van start kon gaan.

Naast een opslagruimte voor materialen, komt er een ontvangstruimte voor passanten van het Klim & Avonturenbos, een multifunctionele vergaderruimte, een indoor klimhal, kleedkamers met douches en een grote overdekte veranda. Op de bovenverdieping wordt het kantoor van Rocks ’n Rivers gehuisvest.

Bekroning
“Een geweldig moment voor ons bedrijf”, aldus een enthousiaste Martijn van Gool. “Dit voelt als een bekroning op 25 jaar ondernemen in de buitensport. Wat ooit begon als een hobby op een studentenkamer, is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 15 mensen in vaste dienst. We willen hier het mooiste buitensportcentrum van Brabant realiseren, waar zowel particulieren, scholen én bedrijven een heerlijk dag in de buitenlucht kunnen beleven. Ook komen er speciale faciliteiten voor mensen met een beperking, omdat bij ons iedereen welkom is om een onbezorgde dag ‘buiten te spelen’.

Voortgang
De verwachting is dat de bouw nog deze zomer wordt afgerond. “Maar de officiële opening schuiven we door naar 2019”, aldus van Gool. Dan bestaan we 25 jaar en willen we er een extra feestelijke opening van gaan maken. Daar zijn al volop plannen voor, maar die houden we nog even geheim”. Mensen die op de hoogte willen blijven van de voortgang van de bouw, kunnen een kijkje nemen op de website www.klimenavonturenbos.nl
 

1eschop_RnR_2018 1eschop_RnR_2018
Impressie Buitensportcentrum Rocks 'n Rivers (002) Impressie Buitensportcentrum Rocks 'n Rivers (002)