CREATIEF CENTRUM HOBBYSOOS GOIRLE

Openingstijden creatief centrum Hobbysoos Goirle uitgebreid

Het creatief centrum Hobbysoos Goirle, beter bekend als de Hobbysoos, heeft, dankzij de inzet van vele vrijwilligers, haar openingstijden kunnen uitbreiden en is nu ook op de vrijdagmorgen open.

De tijden dat de leden nu bij de Hobbysoos terecht kunnen zijn op maandag tot en donderdag van 09.00 uur tot 16.30 uur en op vrijdag morgen van 09.00 tot 12.00 uur. Tevens zijn we op dinsdag, woensdag en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur.

De Hobbysoos is een ‘inloop’ gebeuren, hetgeen inhout dat men kan komen, als het bij de persoon zelf uitkomt en het natuurlijk binnen de openingstijden valt.

De hobbysoos biedt diverse mogelijkheden uw creativiteit te uiten. Naast van ouds her hout- en metal bewerking is er ook al geruime tijd de mogelijkheid van schilderen. Nu is ook de ruimte voor glas in lood en voor keramiek in gebruik. Genoeg mogelijkheden om vele mensen een mooie vrije tijdsbesteding aan te bieden.

Even belangrijk is het gezamenlijk koffie en thee drinken, het even met elkaar praten, sociale contacten die zeker zo belangrijk zijn.

Mochten we u interesse gewekt hebben kunt u altijd een kijkje komen nemen bij de Hobbysoos zelf - Bergstraat 98-4  of inlichtingen vragen de beheerders - telefoon 013 53434678 of bij de secretaris  secretaris@hobbysoosgoirle.nl  of telefonisch 013 5343080.

creatief centrum Hobbysoos Goirle creatief centrum Hobbysoos Goirle