Donkerfestival “FEEST VOOR DE ZINTUIGEN”

ingevoerd op 17-10-2017

In het kader van de Nacht van de Nacht 2017, organiseren Harriëtte van Roessel van De Regte Heijden en Onno Witte van OWME op zaterdag 28 oktober te Riel, het donkerfestival ‘Feest voor de Zintuigen’.

‘Nacht van de Nacht’

Is een initiatief van de Nederlandse provinciale milieufederaties. Op deze avond doven een aantal gemeentes, bedrijven en particuliere initiatiefnemers hun verlichting om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en energiebesparing.

‘Donkerfestival Feest voor de Zintuigen’

Minder zien betekent meer horen, proeven, ruiken en voelen.

Niet alleen de ogen, maar ook het gehoor, de reukzin en de huid passen zich aan de donkere omgeving aan. Heerlijk… donker…

Op het programma staan een donkerwandeling met natuurgids Marcel Blankers, een proeverij met biologische versnaperingen van De Regte Heijden en een soundscapes concert in het donker.

De Regte Heijden

Is een biologische melkveehouderij gesitueerd aan de Regte Heide te Riel. Zij boeren in balans met de natuur en de omgeving. Hierbij werken zij aan het natuurlijk gedrag van de dieren, en dragen zij bij aan natuur en landschap. Zij willen graag hun passie en ambities uitdragen en overdragen en het publiek het biologisch boeren laten meebeleven.

OWME

Onno Witte is musicus, docent en evenementenorganisator. Hij geeft tijdens het donkerfestival Feest voor de Zintuigen samen met Frank Witte een soundscapes concert.

Kom het zelf beleven op 28 oktober a.s. want het donker is een feest voor de zintuigen!

Donkerfestival Feest voor de Zintuigen:

Datum:            Zaterdag 28 oktober 2017

Aanvang:        20:00 uur

Deelname:      Bijdrage van € 15,- pp (koffie +  wandeling + eten + drankje + concert)

Locatie:           De Regtzaal, Oude Tilburgsebaan 12a, Riel

Reserveren wordt aangeraden, daar het aantal deelnemers gelimiteerd is.

Dit kan via email info@deregteheijden.nl of 06-14460079

Op de foto ziet u de organisatoren Onno Witte en Hariëtte van Roessel bij De ‘Regtzaal’

 

nacht nacht