Jolie Hasselman nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur voor Goirle

ingevoerd op 19-09-2017

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle heeft Jolie Hasselman (56) benoemd als nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur. De vacature ontstond wegens het vertrek van Michel Tromp die gemeentesecretaris werd in Zevenaar.

Naar de functie van Goirlese gemeentesecretaris / algemeen directeur solliciteerden 30 kandidaten. Burgemeester Van Stappershoef: ”Wij zijn ervan overtuigd met haar een gedreven en doortastende gemeentesecretaris / algemeen directeur te krijgen. Onder haar leiding kan de organisatie doorontwikkelen op een wijze die aansluit bij de veranderende samenleving. Jolie is enthousiast en communicatief. Ze kan duidelijk zijn zonder de verbinding uit het oog te verliezen. Bovendien is ze vanuit onze samenwerking met Oisterwijk en Hilvarenbeek bekend met Goirle.” 

Hasselman begon haar loopbaan bij de politie en ontwikkelde zich vervolgens in het domein van Personeel en Organisatie. Daarin studeerde ze ook af. De laatste negen jaar vervulde ze diverse leidinggevende functies bij de gemeente Oisterwijk. Thans is ze manager van de afdeling Advies, Ondersteuning en Veiligheid. In die hoedanigheid is ze tevens loco-gemeentesecretaris.

Jolie Hasselman -1 Jolie Hasselman -1