Goirle inspireert!

Demonstraties, presentaties, food, fashion en fun

De afgelopen jaren vond in het najaar het evenement ‘Goirle Presenteert!’ plaats, georganiseerd door Centrum Goirle. “Maar ‘Goirle Presenteert’ had een opfrisbeurt nodig”, zo vertelt ons centrummanager Rob van Amelsfoort. “Dit evenement hebben we nu in een ander en aangenamer jasje gegoten, waarbij we niet meer afhankelijk zijn van weersomstandigheden en waarbij we de door de centrumondernemers beschikbare gelden effectiever denken te kunnen besteden. Zo is ‘Goirle inspireert!’ ontstaan, een evenement dat gaat plaatsvinden op vrijdagavond 15 september in Cultureel Centrum Jan van Besouw, waar we als Centrum Goirle een heel goede samenwerking mee hebben.”

 

Vrijkaarten verkrijgbaar bij de deelnemende centrumondernemers

‘Goirle inspireert!’ bestaat uit een drietal blokken van ongeveer een uur: een modeshow in de foyer, demonstraties en presentaties van centrumondernemers in de kapel en tot slot een Moulin Rouge show in het theater. Voor alle bezoekers is de volgorde van deze blokken hetzelfde. Dus iedereen begint met een bezoek aan de modeshow in de foyer. Vrijkaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar via de deelnemende centrumondernemers. Ook is het mogelijk om tegen betaling van 5 euro online een ticket te bestellen bij CC Jan van Besouw. Dit ticket geeft overigens weer recht op korting bij de deelnemende ondernemers van Centrum Goirle. “Bezoekers zullen zich absoluut niet bekocht voelen voor die 5 euro. Je wordt van alle kanten gefêteerd en je krijgt bovendien een prachtige show te zien”, verzekert ons Rob.

 

Spetterende modeshow

In de foyer wordt een catwalk opgebouwd, waarop de modeshow wordt gehouden, waaraan nu veel meer mode gerelateerde en mode ondernemers hun medewerking verlenen dan tijdens ‘Goirle Presenteert!’. De presentatie is in professionele handen van zanger en entertainer Walter Vermeer.

Rondom de catwalk zijn voor de bezoekers ongeveer 250 zitplaatsen gecreëerd.

In totaal zijn er deze avond een drietal ‘zittingen’: van 18.30 tot 19.30 uur, van 19.30 tot 20.30 uur en van 20.30 tot 21.30 uur.

Als de modeshow is afgelopen, gaat men door de Fraterstuin naar de kapel.

 

Demonstraties en presentaties

In de kapel presenteren centrum ondernemers hun producten. Er is daar voor de bezoekers voldoende gelegenheid om met de ondernemers te praten en andersom. Voortdurend zullen de food ondernemers ook met een hapje rondgaan. Bij het binnen treden en verlaten van de kapel zullen de bezoekers met enkele prachtige liederen verwelkomd worden door het koor Souvenir Theater Compagnie uit Tilburg, bekend van o.a. de Tilburgse revue. En tussendoor kan men genieten van wat lichte achtergrondmuziek.

Na een uurtje worden de bezoekers vanuit de kapel naar het theater geleid.

 

Moulin Rouge show

In het theater kan men genieten van een schitterende Moulin Rouge Show, verzorgd door Griffel Gracht Vermaak, een onderneming van de Goirlese broers Edwin en Roland de Laat. Op het sfeervolle podium zullen danseressen optreden in chique kostuums en een cancan zal zeker niet op deze avond ontbreken. Voorts zullen ook een illusionist en een zangeres hun opwachting maken.

Als deze show is afgelopen keert men terug naar de foyer en/of naar de kapel waar onder het genot van een hapje en drankje en muzikale ambiance nog lekker kan worden nagekletst.

 

Laat je verrassen!

“We willen niet alles prijsgeven wat er op deze avond staat te gebeuren”, aldus Rob, “maar mensen laat je verrassen, het is echt de moeite waard om op vrijdagavond 15 september naar het Cultureel Centrum Jan van Besouw te komen. Zorg er tijdig voor dat u in het bezit komt van een ticket, want we kunnen niet onbeperkt mensen binnen laten. Elke zitting heeft een maximum, vol = vol.”

 

JP

 

poster Goirle presenteert DEF2 jpg poster Goirle presenteert DEF2 jpg