Midzomerloop Goirle zaterdag 17 juni 2017

ingevoerd op 06-06-2017

De Loopgroep Goirle houdt haar jaarlijkse stratenloop dit jaar op zaterdag 17 juni 2017 in het centrum van Goirle.

Nog steeds in het weekeinde van het Midzomerfestival dus, vroeg in de avond.

Het muziekprogramma van het Midzomerfestival op zaterdagavond sluit om 20.30 uur prima aan op de Midzomerloop. Na het sporten zijn hardlopers en publiek dus gegarandeerd van gezelligheid en muziek!

De start van de hardloopwedstrijd is op de Tilburgseweg, ter hoogte van Bojangles Billiards & Darts, waar op zaterdag ook het inschrijfbureau is. Het parkoers van 2½ kilometer (dat 2 of 4 keer gelopen wordt) loopt door het centrum van Goirle. De wedstrijd over 10 kilometer telt mee voor het Regio 13-circuit. De start van de lopen over 5 en 10 kilometer is om 18.45 uur.

 

Vanaf 17.45 uur lopen de Goirlese basisscholieren hun wedstrijden over 500 of 1000m op de Tilburgseweg. Wethouder Jeugd en Sport mw. Marijo Immink zal onze kleine lopers starten en aansluitend aan deze scholierenloop zal zij ook rond 18.25 uur de prijzen uitreiken. 

 

Wij nodigen zeker ook de recreatieve lopers uit mee te doen aan de Midzomerloop. Aan support zal het u zeker niet ontbreken in het dan gezellig drukke centrum van ons dorp.

 

U kunt tot en met donderdag 15  juni 2017 inschrijven via

www.inschrijven.nl.

Na-inschrijven kan nog op de wedstrijddag vanaf 16.00 uur tot een half uur voor de start bij Bojangles Billiards & Darts, Tilburgseweg 103 in Goirle.

Daar is ook kleedruimte (echter geen douchegelegenheid),

 

Meer informatie vindt u op www.loopgroepgoirle.nl/activiteiten en www.inschrijven.nl

 

loopgroep goirle loopgroep goirle