Zondag 7 mei jaarlijkse ‘Struin in De Tuin’

ingevoerd op 05-05-2017

Echt een traditie kunnen we er niet van maken: het ziet er naar uit dat we nog maar twee seizoenen kunnen genieten van De Tuin. U weet wel, die hoek Kalverstraat/Tilburgseweg die er zo toegankelijk uitziet en het ook is. En toch genieten we van het leven en het feit dat de zomer weer gaat beginnen. Per dag zie je in De Tuin het leven weer terug komen na de winter, verrassende bloeisels, struiken die uitlopen, een wonder dat alles steeds weer uit de grond komt. Om dat te vieren organiseren wij weer een ‘Struin in De Tuin’.

Zondag 7 mei, vanaf 11.00 uur is iedereen die actief of passief geniet van dit parkje welkom om samen met alle vrijwilligers bij te praten. En te jeu-de-boulen, en mee te doen aan de plantenkwis van Victor, of gewoon koffie met een broodje te verhapstukken. De eerste prijs van de plantenkwis is de eeuwige roem, erelidmaatschap van De Tuin, en een hele dag vrij werken in De Tuin. Kom er maar eens om….
Ook al heeft u geen rol als vrijwilliger, toch bent u welkom om te horen hoe het reilt en zeilt in De Tuin. We vinden het gezellig als er veel mensen komen om te laten zien hoe belangrijk De Tuin voor de Goirlese gemeenschap is! We zijn tot ongeveer 16.00 uur aanwezig…
Dus: tot zondag 7 mei 11.00 uur in De Tuin
Stichting De Tuin Goirle
Kerkstraat 10, 5051 LB Goirle, 06 5187 2105, www.detuingoirle.nl
detuingoirle@gmail.com
bank: NL43 RABO 0125 8308 82