Guldendag in de Guldenakker

ingevoerd op 02-05-2017

Op zondag 7 mei a.s. wordt er in de Guldenakker wederom een Guldendag georganiseerd.

Een festijn voor alle bewoners van Guldenakker en Berkenrode, samen met hun kinderen, hun kleinkinderen, familie, vrienden, kennissen en voor iedereen die Guldenakker een warm hart toedraagt. Al weer voor de zevende keer. Guldendag  staat dit jaar in het teken van vakantie. De dag wordt om 11.00 uur geopend door mevrouw C. op ’t Hoog, bijgestaan door twee reislustige Mysterieguests.

Wat is er allemaal te doen?

Een dag met spetterende activiteiten,  foto-shoot, optreden van het Guldenakker-koor,  een stand met  verkoop  van prachtig  breiwerk, gemaakt door de bewoners,  horeca met allerlei lekkers, een  rijdend Rad van Fortuin.  En… wij brengen u Virtual Reality naar uw vakantiebestemming . Dit moet u beleven! Daarna bijkomen in de Copacabanabar. Een loterij voor een heerlijk weekendje weg voor 2 personen. Wie wil dat nu niet! En natuurlijk het twidde kaans straotje met een keur aan  goederen  die een tweede kans verdienen.

De opbrengst

De opbrengst van de dag komt volledig ten goede aan het organiseren van activiteiten voor de bewoners van Guldenakker en Berkenrode. Kom zondag 7 mei naar de Wittendijk 2 te Goirle. Wij bieden u een gezellig evenement.