Drukke openingsdagen KARWEI

ingevoerd op 21-03-2017

Ondanks de gestaag neervallende regen brachten op woensdag 8 maart al heel veel mensen een bezoek aan de nieuwe KARWEI, gelegen aan de Wim Rötherlaan 14 te Goirle. En was het buiten dan geen feest, binnen was er alles aan gedaan om er voor iedereen een feestje van te maken. De winkel was versierd met zwarte en witte ballonnen en met name de 20% openingskorting maakte er voor iedere klant toch een feestje van.

Vernieuwde KARWEI aanwinst voor Goirle

Uit de reacties van de klanten blijkt heel duidelijk dat bouwmarktmanager Ronald Vromans niks teveel heeft gezegd met zijn uitspraak “KARWEI is hét aankoopadres voor doe-het-zelf artikelen en de ideale winkel voor de decoratieve klusser”. De bezoekers op de openingsdag waren niet alleen lovend over de inrichting van de winkel, maar ook over het ruime assortiment en de deskundigheid van het personeel. “Ik ben prima geholpen, heb goed advies gekregen”, “Fijn dat we hier een kast op maat kunnen laten maken”,  en “Wat een mooie winkel, een aanwinst voor Goirle”, dat waren enkele reacties van klanten die we tijdens ons bezoek aan KARWEI vernamen.

En ook het personeel is erg blij met de nieuwe winkel: “Het is hier veel prettiger en gezelliger werken”, lieten ze ons weten.

Judith Rosenau-Snels wint Do-It-Yourself contest

Spannend, voor zowel de vele toeschouwers als de deelnemers, was op zaterdag de finale van de DIY-contest. De drie finalisten moesten in vier uur tijd een huisje aanpakken. Van het verven en behangen van de muren, tot het leggen van laminaat en het stylen van de ruimte met decoratiematerialen.

Uiteindelijk ging Judith Rosenau-Snels met de hoofdprijs aan de haal, een KARWEI waardecheque van € 2.000,-. De andere twee finalisten Kim van den Boogaard en Inge den Ouden hebben ook erg hun best gedaan en zijn verdiend tweede geworden.

 

Ronald Vromans en zijn personeel kijken nu met grote voldoening terug op het druk bezochte openingsweekend en hopen velen van u ook de komende tijd nog te mogen begroeten.

 

JP

IMG_1892 IMG_1892
IMG_1894 IMG_1894
IMG_1897 IMG_1897