Activiteiten in de Bibliotheek Goirle

Het jonge kind en digitale prentenboeken

In het kader van de Media Ukkie Dagen & Week van het Jonge Kind organiseert de Bibliotheek Goirle in samenwerking met Factorium meerdere activiteiten. Centraal staan het jonge kind, digitale prentenboeken en creativiteit. Je bent van harte welkom in de Bibliotheek!

Woensdag 5 april 10:30 - 11:00 uur - Digi voorleeshalfuurtje

Ons maandelijkse peuter-voorleeshalfuurtje staat dit keer in het teken van een digitaal prentenboek. Kom kijken en luisteren in onze voorleeshoek naar ’We hebben er een geitje bij’ en ontdek hoe leuk een digiboek kan zijn! Vrij inlopen.

Zaterdag 8 april 10:30 - 11:30 uur - Sing-in

De lente is op 8 april (hopelijk) al tweeënhalve week in volle gang en speciaal daarom zal er in de bibliotheek een muzikaal feest rondom de lente en prentenboeken plaats vinden. Startend vanuit prentenboeken gaan we muziek maken, dansen en zingen. Kinderen t/m 6 jaar zijn samen met hun ouders welkom.

In de bibliotheek kun je een kleurplaat ophalen. Als je deze ingekleurd inlevert op 8 april, win je misschien wel een prijsje!

Opgeven en/of vragen via goirle@bibliotheekmb.nl

Woensdag 19 april 14:00 - 16:00 uur (inloop vanaf 13:45) - Voorlezen tijdens schermpjestijd of toch maar bewegen?

Een bijeenkomst voor pedagogisch medewerkers, leerkrachten van groep 1/2 en ouders. Tijdens deze twee uur kom je meer te weten over digiboeken. Wat voor boeken zijn er in digitale vorm en wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Ook bieden we je meer informatie over de muzikale en dansante activiteiten bij prentenboeken. Opgeven en/of vragen via goirle@bibliotheekmb.nl

Alle activiteiten zijn gratis.

Bibliotheek overzicht binnen Bibliotheek overzicht binnen