Kom bridgen bij Stapperij Broeder Liplap op donderdagmiddag

ingevoerd op 03-03-2017

Kom bridgen bij Stapperij Broeder Liplap op donderdagmiddag

 

Bij Stapperij Broeder Liplap aan de Tilburgseweg 106 in Goirle, spelen drie Goirlese bridgeverenigingen: Klein-Slem, Tilburgse BK en Golden Bridge.

Zoals bij veel bridgeverenigingen loopt het ledenaantal wat terug. Opmerkelijk omdat er nog veel mensen op cursus gaan die kennelijk later niet de vervolgstap maken naar een vereniging. De stap van cursus naar vereniging is niet gemakkelijk. Een vervolgopleiding of nog beter spelen met directe begeleiding maakt het eenvoudiger. Mensen haken af of blijven thuis bridgen, terwijl ze bij het begin van de cursus andere plannen hadden. De ervaring leert dat je pas echt bridgen leert in een vereniging.

Herkent u dit? De drie samenwerkende bridgeclubs willen de stap van leerling-bridger naar bridgespeler voor u vergemakkelijken.

Elke beginnende bridger, met een gevolgde basisopleiding, is op donderdagmiddag welkom. Er is altijd ondersteuning aanwezig van ervaren bridgespelers. Iemand zonder partner is ook welkom, wij zorgen voor een partner.

Wij willen deze middag ook openstellen voor die bridgers voor wie het om diverse redenen bezwaarlijk is om ’s avonds te bridgen.
Nu hebben ze de gelegenheid om ’s middags te blijven spelen en behouden zo hun sociale contacten en hun bridgespel.

Er wordt zo nodig in twee lijnen gespeeld, een lijn met de “beginnende” bridgers en in de andere lijn spelen de bridgers met ervaring.

Er zijn tot 1 juli 2017 geen kosten verbonden aan deze deelname.
We beginnen op donderdag 9 maart om 13.30 u en de laatste speelmiddag voor dit seizoen is voorzien op 29 juni 2017.

Info bij:       

Piet van Tongeren    013-5343714  (Klein Slem)
Lenie Vorstenbosch  013-5342231  (Golden Bridge)
Cees van Rijswijk     06-10941832  (TBK)

e-mail: middagbridgegoirle@gmail.com