Gelden vûr Helden steunt lokale goede doelen

ingevoerd op 22-11-2016

Achter de schermen wordt al maanden hard gewerkt aan de voorbereidingen voor Gelden vûr Helden. Een groots muziek- en entertainmentspektakel dat je als inwoner van Goirle of Riel niet mag missen. Ons doel? Zo veel mogelijk geld ophalen voor lokale goede doelen.

Naamswijziging en lokale doelen

Even nog het geheugen opfrissen: het Glazen Huis Goirle/Riel heeft inmiddels plaatsgemaakt voor ‘Gelden vûr Helden’. Er bleek behoefte te zijn aan het steunen van lokale goede doelen in plaats van het landelijke goede doel van Serious Request van 3FM. De organisatie heeft hierop ingespeeld en daarom is Gelden vûr Helden als nieuw initiatief ontstaan.

 

Lokale goede doelen

Op onze oproep bij sportverenigingen, clubs, scholen, bejaardentehuizen en andere groepen in Goirle en Riel zijn vele goede doelen met een maatschappelijk of cultureel karakter aangemeld. Een speciaal opgerichte jury heeft uiteindelijk gekozen voor 4 lokale goede doelen en enkele mysterie doelen. Op donderdag 24 november 2016 vindt een speciale bijeenkomst met alle aangemelde partijen plaats en worden de spelregels nog eens goed uitgelegd. Daarna zullen de uitgekozen goede doelen bekend worden gemaakt en kan het inzamelen van geld starten.

 

Het Gelden vûr Heldenevenement

Door middel van acties en donaties wordt het geld ingezameld. De inzamelaars kiezen zelf welk doel zij willen steunen. Kiezen ze voor de mysteriedoelen dan blijft het spannend tot op de laatste dag van inzamelen. Van 15 tot en met 18 december 2016 vindt het Gelden vûr Heldenevenement plaats op het Kloosterplein in Goirle. Het is een evenement voor jong en oud dat in het teken staat van spectaculaire optredens, sportieve activiteiten, spannende acties en het uitreiken van donaties.

Op zaterdagmiddag zal de winnaar van onze Heldenmaskeractie gehuldigd worden. De eindstand van de donaties wordt op zondagavond 18 december bekendgemaakt en ook dan zullen eindelijk de mysteriedoelen onthuld worden.

 

Het programma volgt binnenkort; houd hiervoor zowel het Goirles Belang als onze website www.geldenvurhelden.nl in de gaten!

 

Gelden vur Helden Gelden vur Helden