Nieuwe voorzitter CDA Goirle Riel

ingevoerd op 22-11-2016

De leden van het CDA Goirle Riel hebben op woensdag 16 november Brigite van Haaften unaniem gekozen tot voorzitter van de afdeling. Brigite wil graag een verbindende factor zijn binnen de afdeling, en het CDA richting de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 en Gemeenteraadsverkiezingen in 2018 nog meer zichtbaarheid geven in de gemeente. Nieuwe initiatieven hiertoe onderzoeken en oppakken. Burgers, bedrijven en organisaties betrekken bij de koers van het CDA. Samen met het bestuur, de fractie en andere betrokken leden en sympathisanten werken aan het verder versterken van onze afdeling. Om de gemeente, waar het goed wonen is, ook voor de toekomst zo te houden!

Brigite is woonachtig in Goirle sinds 2013, en werkt als voorzitter van de Raad van Bestuur van SDW (verstandelijk gehandicaptenzorg in West-Brabant). Zij was van 2006 tot 2015 Gedeputeerde Cultuur en Samenleving voor het CDA bij de Provincie Noord-Brabant.

Het bestuur bestaat verder uit Michel Brouwer (secretaris), Frans de Brouwer (penningmeester) en Annemiek van Puijenbroek.

Foto Jeroen en Brigite2 Foto Jeroen en Brigite2