Kinderen worden verwend in Centrum Goirle

Voorproefje Sinterklaas Teejaater Sjoow

A.s. zaterdag 19 november komt Sinterklaas met zijn Pieten naar Centrum Goirle. Geen gewone Pieten hoor! Het zijn de Pieten die erg goed kunnen dansen en zingen. Tussen 13.00 en 16.30 uur zijn ze in het centrum en geven ze een voorproefje van de nieuwe Sinterklaas Teejaater Sjoow, die in het daaropvolgende weekend in de Haspel ten tonele wordt gebracht.


Alle kinderen zijn van harte welkom om samen met de Pieten te zingen en te dansen op de leukste liedjes uit de voorstellingen en misschien mag jij wel even met Sint op de foto! Om 14.00 gaat er iets bijzonders gebeuren.  Sinterklaas wordt dan verrast met de grootste Pepernotenvlaai van Goirle.  Deze gaat hij vast delen met de kinderen. Zorg dus dat je op tijd bent, anders zijn we bang dat de Pieten het allemaal zelf op gaan snoepen…. Enne…OP = OP! Dit jaar draait de twaalfde productie van één van de meest bekende Sintsjoows uit de wijde omgeving en ook deze keer belooft het weer een spannend avontuur te worden in de Haspel.

Meer dan 100 vrijwilligers en een inmiddels bekende cast zorgen ieder jaar weer voor stralende kinder- maar ook volwassen gezichtjes tijdens vier spetterende voorstellingen. Ook dit jaar is het Centrum Goirle weer gelukt om het publiek en kinderen dit voorproefje aan te bieden. Het beloofd weer een gezellige middag te worden, waarbij BWS Muziek het muzikale gedeelte verzorgt. De Sint kijkt naar jullie uit. Tot a.s. zaterdag!

sinterklaas teejaatersjoow1 sinterklaas teejaatersjoow1
sinterklaasteejaatersjoow2 sinterklaasteejaatersjoow2