Project SAMEN

Handmade with love

Praten en breien gaat prima samen. Dat bewijzen de creatieve oudere dames die iedere dinsdagochtend bij elkaar komen om te handwerken. Ze breien en haken voor de gezelligheid en voor plezier. Zo’n ochtend samen handwerken en kletsen biedt sociaal contact en geeft structuur aan de week. Voor veel ouderen is dat heel belangrijk. Hiermee halen we hen uit hun isolement en bieden hun de mogelijkheden van SAMEN! Onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers erbij worden de mooiste producten gemaakt zoals vesten, shawls, mutsen en woonaccessoires.


Breien op bestelling
Breiwerk is weer helemaal terug van weggeweest.
Met liefde en plezier handgemaakt van mooie materialen, dat is duurzame kwaliteit die gezien mag worden!
Wilt u ook zo’n mooi handgemaakt product? De dames van project SAMEN willen het graag voor u breien.

Naar wens kunt u uw unieke handgemaakte product bestellen.


Hoe werkt het?
Ieder 1e dinsdag van de maand tussen 10:30 en 12:00 uur kunt u binnenlopen bij de Wildacker. Daar kunt u zien hoe de dames aan het werk zijn. Uiteraard zijn er dan ook voorbeelden aanwezig van wat er zoal gebreid en gehaakt wordt. De prachtige materialen waar we mee werken en de kleuren zijn dan ook te zien. We gebruiken 100% natuurlijke, hoogwaardige garens van wol, alpaca, mohair, zijde, linnen en katoen of een mix daarvan.

 

Bijdrage
Via uw bestelling draagt u bij aan de voortgang van het project SAMEN. Van de opbrengst van de producten kunnen we verder uitstapjes voor de deelneemsters organiseren.
Vanuit een ochtend met elkaar ”kletsend breien” ontstaan nieuwe ontmoetingen voor meer sociale contacten, dé doelstelling van het project SAMEN.

breien g breien g