NOORDHOEK Autogroep doneert aan Inloophuis

ingevoerd op 06-10-2016

Geen enveloppen, bloemen of andere cadeaus maar een donatie voor het Inloophuis Midden Brabant. Dat sierde de uitnodiging voor de opening van de nieuwe vestiging van de SEAT- en SKODA-dealer aan de Kraaivenstraat in Tilburg. Klanten, relaties en leveranciers gaven een positief gehoor aan die oproep. Afgelopen week overhandigden Mark en Ellen Bastiaansen van NOORDHOEK Autogroep een cheque van 1.950 euro aan Maryse van der Steen, Coördinator van het Inloophuis aan het Wilhelminapark 29 in Tilburg.

Mark Bastiaansen noemt het Inloophuis een hele bijzondere plek. “Als lid van de Club van 100 hebben wij er al jaren een band mee en weten als geen ander wat het Inloophuis doet en wat het betekent voor mensen die geraakt zijn door kanker. Ook in eigen omgeving zijn we er mee geconfronteerd. Het Inloophuis is een baken dat in stand moet worden gehouden. Ook weten we dat het afhankelijk is van sponsors en donateurs.”

Het Inloophuis is vier dagen in de week geopend. Het richt zich op mensen die geraakt zijn door kanker. “Wij bieden hen, van patiënt tot familie en vrienden, creatieve, ontspannende en sociale activiteiten.” Onder laatstgenoemde schaart Maryse van der Steen onder meer de vele lezingen die er worden gegeven. Het Inloophuis Midden Brabant wordt gedragen door vrijwilligers en een veel gehoorde opmerking is volgens haar, ‘had ik van het bestaan van deze plek maar eerder geweten’.

Inloophuis 2 Inloophuis 2