Paul Elstak en DJ Jean in Goirle tijdens Power Of The 90’s

ingevoerd op 04-10-2016

Op zaterdag 29 oktober 2016 zal Goirle in het teken staan van de jaren 90. Sporthal de Haspel zal dan omgebouwd worden tot één grote 90’s tempel, waar bezoekers zich wanen in een gezellige avondje terug in de goede ouwe tijd met hun favoriete muziek van toen.

Organisator Q2Events zal deze avond flink uitpakken met een spectaculair podium en haalt twee grootheden uit de jaren 90 naar Goirle: Paul Elstak en DJ Jean! Ouderwets knallen met deze twee hoofdacts gaat het zeker worden. Paul Elstak zit alweer ruim 20 jaar in het vak. Zijn legendarische hits ‘Rainbow In The Sky’ en ‘Luv U More’ worden tot de dag van vandaag nog steeds grijs gedraaid in kroegen en feesten. Ook DJ Jean mag niet ontbreken met zijn superhit ‘The Launch’.

Ook zullen onder leiding van DJ Max Miller en Ramo de bekende top40 typische 90 hits hele avond voorbij komen. Van de Spice Girls tot 2Unlimited en van Backsteet Boys tot de Vengaboys.

Gezien de kaartverkoop beloofd Power Of The 90’s één groot feest te worden. Meer dan de helft van de beschikbare kaarten zijn nu al verkocht. Kaarten kosten in de voorverkoop €15,- via www.powerofthe90s.nl en aan de deur €20,- (vol = vol). Toegang vanaf 18 jaar en het programma duurt van 19:00uur tot 00:00uur.

Q2Events organiseert in de regio meerdere evenementen per jaar en zal nu ook Goirle trakteren op een gezellig muziekevenement in Sporthal de Haspel. Check de website www.powerofthe90s.nl voor meer video’s en foto’s.