House of Gods krijgt vervolgeditie

ingevoerd op 13-09-2016

Diepe houseklanken galmen door de kapel van Cultureel Centrum Jan van Besouw. Het is 2016 en de eerste editie van House of Gods is een groot succes. De zaal staat vol, de sfeer is goed en de artiestenlijst indrukwekkend. Niet gek dus, dat de organisatoren van dit unieke evenement, Joris van Puijenbroek, Jan van Raamsdonk en Joep Denissen, zich klaarmaakten voor een vervolg. Zaterdag 24 september is het zo ver.

Jan: “Al snel hebben we de koppen weer bij elkaar gestoken om onze muzikale reis voort te zetten. Het wordt weer een mooie mix van house & trance classics, oldskool, freestyle en happy hardcore.” Joep: “Natuurlijk vindt het evenement ook dit jaar weer plaats in de kapel. Vorig jaar bleek hoe uniek deze ‘Annetje van Puijenbroek Kapel’ in het CC Jan van Besouw is. De sfeer, de locatie en de LED- en lasereffecten maakten diepe indruk op het publiek. Dit jaar gaan we voor nog meer showelementen om de totaalervaring voor het publiek compleet te maken.”

Regionale en internationale helden

Jan, Joep en Joris zijn inmiddels rond de dertig, maar hun liefde voor muziek uit de jaren ’90 zijn ze nog niet kwijt. “We richten ons met House of Gods op de ‘oudere jeugd’ uit Goirle. Liefhebbers van house, trance en dance tussen de 25 en de 35 jaar kunnen hun hart ophalen met de klassiekers van regionale én internationale helden uit die tijd. Met ‘House of Gods’ stappen ze in een nichemarkt in de drukbezette house- en trancewereld. “Goirle miste een feest als dit! Het wordt weer lekker ouderwets hakken op een unieke, mystieke locatie!”

BUZZ FUZZ
Ook deze editie hebben de mannen weer enkele mooie artiesten weten te strikken. “Dit keer hebben we gekozen voor één van de grondleggers van de early rave en hardcore… niemand minder dan DJ BUZZ FUZZ! Hij zal shinen met een legendarische set van Dreamteam klassiekers en bekende hardcore klassiekers. Freestylen en hardstylen kan met de enige echte THE Z, een mixmaster die onder ‘de jeugd uit Gool’ geen verdere introductie nodig heeft. Daarnaast kunnen bezoekers rekenen op de vertrouwde House of Gods artiesten zoals Robbie Jay & The JVR, Bassbooster, P@ en natuurlijk De Gum & Paultjuh die de avond in stijl afsluiten. Het programma wordt vocaal ondersteund door MC Ernesto met opzwepende raps en lyrics.

THE HOUSE OF GODS

Datum: zaterdag 24 september 2016

Tijden: 20:00 – 03:00

Entrée: 10 euro (voorverkoop ticketwebshop CC Jan van Besouw)

             12,50 aan de deur.

Leeftijd: 18+

De kaartverkoop gaat hard! Wil je er zéker bij zijn? Koop dan alvast je kaartje (met korting!) via de ticketwebshop van CC Jan van Besouw. Zo voorkom je teleurstelling aan de deur.

Meer weten? Ga naar de Facebookpagina van Houseofgodsgoirle voor alle ins en outs van dit goddelijke feestje!

In de naam van de vader, de zoon en de heilige geest…. Tot dan!

HOG poster HOG poster