Wie doet mee met het straatmuzikantenfestival van zondag 2 oktober?

ingevoerd op 01-09-2016

Wie doet mee met het straatmuzikantenfestival van zondag 2 oktober?

Oproep: straatmuzikanten van 8 - 18 jaar

Op zondag 2 oktober tussen 14 en 16 uur vindt het straatmuzikantenfestival plaats in Centrum Goirle. Op verschillende plaatsen in het centrum mogen de jonge muzikanten op laten zien wat ze kunnen op hun muziekinstrument.   Een ‘pet’ is niet nodig want alleen meedoen levert al een Cadeaubon Centrum Goirle op van € 25,-!  Daarvoor moeten zij minimaal 3 blokjes van 15 minuten muziek maken.  Het instrument dat bespeeld wordt maakt niet uit, zingen kan ook.  Een deskundige jury bepaalt deze middag welke muzikant de beste ‘entertainer’ is. Om 16.30 uur wordt de winnaar op het Kloosterplein bekend gemaakt. Als de muzikant het durft, mag hij of zij ook nog op het grote podium het publiek entertainen.  Daarbij krijgt de winnaar nog eens € 25,- aan cadeaubonnen EN natuurlijk: “de eeuwige roem”!

 

Belangstelling?

Als je belangstelling hebt of vragen, dan kan je dit melden bij Centrummanager Wim Aussems. 

Email: centrummanager@centrumgoirle.nl

mobiel: 06 – 55555 848

Graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op zondag 18 september. Vervolgens volgt de exacte tijd en plaats. Meld je alvast je leeftijd en het instrument dat je bespeelt?

Deze leuke kans krijgt de jeugd en de jongeren tijdens Goirle Presenteert! Dit wordt op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober gehouden in het Centrum van Goirle.. O.a. winkels, horeca, verenigingen, instellingen en enkele bedrijven buiten het Centrum presenteren zich op uiteenlopende wijze.

Op zondag is er muziek en zijn er modeshows op het Kloosterplein en vindt dit straatmuzikantenfestival voor de eerste keer plaats.

logo Facebook logo Facebook