Nieuwe zondagsmarkt van start in Tilburg

Markt voor foodies & funshoppers in centrum Tilburg

Op zondag 29 mei vindt de eerste editie van de Dwalerij plaats, een nieuwe markt in het Dwaalgebied (Noordstraat) in Tilburg. De markt heeft de sfeer van een echte zondagsmarkt, waar mensen bij elkaar komen voor lekker eten en waar nieuwe makers hun producten aanbieden. Er is muziek aanwezig en ook voor kinderen zijn er activiteiten. Een ideale plek voor een kwalitatief ontbijtje op zondag en om kennis te maken met vernieuwende producten van verkopers en makers van onder andere kwaliteitsvintage, design, kleding, vinyl, grafisch werk, zelfgemaakte- en streekproducten. De Dwalerij opent om 09:30u en duurt tot 14:00u. De Dwalerij is een initiatief van het Ondernemersfonds, Marketing Tilburg en van gemeente Tilburg. 

 

Tilburg is van oudsher een echte ‘maakstad’. Van stof tot fashion. Van leer tot schoenen. Van oude ambacht naar innovatie. Een ‘maakstad’ vol vitaliteit en veerkracht waar steeds meer gebeurt. Met deze zondagsmarkt biedt Tilburg haar inwoners een platform voor creativiteit en ontmoeting.
 

Edities van de Dwalerij:

- zondag 29 mei 2016
- zondag 26 juni 2016
- zondag 28 augustus 2016
- zondag 25 september 2016
- zondag 30 oktober 2016
In juli is er geen editie vanwege de Tilburgse Kermis. 

 

Inschrijven als deelnemer

Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven via dwalerij.nl/meedoen (http://www.dwalerij.nl/meedoen). Inschrijven voor de eerste editie van de markt kan tot 1 mei 2016 en is voor deze eerste editie geheel kosteloos. De Dwalerij zoekt met name naar verkopers van vernieuwende producten, makers en aanbieders van streekproducten. Na inschrijving maakt de organisatie een selectie van passende ondernemers. Inschrijven biedt dus nog geen zekerheid op een plek op de markt.

 

De Dwalerij is gratis toegankelijk. Meer informatie vind je op www.dwalerij.nl (http://www.dwalerij.nl).

Dwalerij1 Dwalerij1
Dwalerij2 Dwalerij2