Jaarvergadering Vrienden Goirle-Krasnogorsk met optreden Slavisch ensemble Raduznaya

Kapel Cultureel Centrum Jan van Besouw 5 april a.s.

Op 5 april a.s. vindt de jaarvergadering van de Raad van Vrienden Stichting Goirle- Krasnogorsk  plaats in de kapel van het CC Jan van Besouw. Traditie getrouw valt de jaarvergadering (aanvang 19.30 uur) uiteen in 2 delen:  voor de pauze het formele gedeelte met o.a. de behandeling van het jaarverslag 2015 van de Stichting Goirle-Krasnogorsk, de jaarrekening 2015  en de bevindingen van de kascontrolecommissie.

Na de pauze om omstreeks 20.30 uur zal een optreden volgen van het Slavisch ensemble Raduznaya (Kwitka).Dit is een muzikaal ensemble dat ontstaan is vanuit enthousiasme voor het Slavisch Repertoire. Musici en zangers laten zich inspireren door Slavische componisten uit onder andere Polen, Oekraïne, Hongarije en Rusland.
Raduznaya Kwitka is opgericht in 2011 en bestaat uit geoefende zangers en zangeressen, ondersteund door een viertal musici met een verscheidenheid aan instrumenten, zoals daar te horen zijn: accordeon, babalaika en bas-balalaika, domra en tenor-domra, gitaar, piano en viool .

Het repertoire omvat veel variatie, zoals volksmuziek, ballades en aria’s uit opera’s, musical- en filmmuziek, romances en zigeunerklanken.

 

Het optreden is voor iedereen vrij toegankelijk. U bent van harte welkom. Einde van de avond is om ca. 21.30 uur.

 

 

krasnogorsk krasnogorsk