DE tentoonstelling voor amateurkunstenaars!

ingevoerd op 31-03-2016

”Gôols Goud in Beeld”

Voor de vijfde keer wordt er  een ‘dubbel –tentoonstelling’ georganiseerd voor onze amateurkunstenaars. De Commissie Kunst & Cultuur van de gemeente Goirle is de organisator en werkt daarbij samen met Centrummanagement van Goirle en de Contactraad Cultuur Goirle. De gemeentelijke commissie nodigt iedereen uit  woonachtig in Goirle en Riel, jong en oud om deel te nemen.  Er worden twee werken tentoongesteld. Een in het gemeentehuis en een ander in een winkeletalage in het Centrum Goirle. Hierdoor komt ”Gôols Goud in Beeld”!

Alle werken zijn welkom: schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, keramiek, fotografie, textiel, sieraden etc.  De aanvang  van deze unieke  dubbel- tentoonstelling is gekoppeld aan het weekend Gôols Goud In Beweging van 27 mei t/m 29 mei. Vrijdag 27 mei om 19.30 uur vindt de officiële opening plaats in het gemeentehuis van Goirle. Hier loopt de tentoonstelling tot 6 juli. Voor deelname vindt u informatie en een aanmeldingsformulier op: https://www.goirle.nl/actueel/amateurkunst-2016.html (https://www.goirle.nl/actueel/amateurkunst-2016.html)

 

Publiek kiest zijn favoriete etalage kunstobject!

Vrijdag 27 mei is tevens de start van de expositie in de winkels van Centrum Goirle. Hierbij wordt nadrukkelijk het winkelend publiek uitgenodigd zijn of haar voorkeur bekend te maken. Wat vindt u het meest aansprekende kunstwerk?  Het kunstwerk met de meeste stemmen levert de kunstenaar een prijs op uitgereikt door de Contactraad Cultuur Goirle. En aan een van de stemmers op het winnende kunstwerk wordt een Cadeaubon van € 100- uitgereikt, beschikbaar gesteld door Centrum Goirle. Hoe u kunt meedoen wordt nog bekend gemaakt. De kunst in de winkels  is in ieder geval te bewonderen tot en met het weekend van het MidZomer Festival: 17- 19 juni.

 

Boek& Kunstmarkt

Tijdens dit MidZomer Festival is er  zaterdag 18 juni  een Boek- & Kunstmarkt op de Hovel in het centrum.  Ook kunstenaars uit Goirle en Riel kunnen hier aan meedoen als individuele kunstenaar of in groepjes.  Aanmelden voor een marktkraam kunt u nu al doen via www.centrumgoirle.nl (http://www.centrumgoirle.nl)  of middels een email naar centrummanager@centrumgoirle.nl (mailto:centrummanager@centrumgoirle.nl).  Kunstenaars uit onze gemeente kunnen een kraam huren voor slechts € 15,- incl. BTW. Door deelname als kunstenaar geldt ook voor u :  ”Gôols Goud in Beeld” !  

 

 

 

GoolsGoud GoolsGoud
GoolsGoud (2) GoolsGoud (2)