Theater Nieuw Leven presenteert ‘Dinostaartjes’

ingevoerd op 26-03-2016

Theater Nieuw Leven presenteert ‘Dinostaartjes’, een avontuur met dino’s en andere vreemde snuiters voor jong en oud, vanaf 4 jaar. Kom allemaal weer kijken naar een nieuw toneelstuk, geschreven door Roy van Gils en gespeeld door mensen uit Goirle en omstreken. Elk jaar speelt Nieuw Leven met groot succes en volle zalen een nieuw, uniek toneelstuk voor kinderen in de leeftijdscategorie onderbouw van het basisonderwijs. Ook dit jaar is dat zeker weer gelukt. En wil je alvast een liedje horen? Kijk dan naar de videoclip van het liedje ‘Dino feest’ op onze website: www.nieuw-leven-theater.nl (http://www.nieuw-leven-theater.nl).

 

Het verhaal:

In Krappedijk komen de kinderen Mats, Ko, Raven en Svan graag in het laboratorium van Door. Hij vindt namelijk elke keer weer nieuwe, spannende en rare dingen uit. Zo wil hij van een konijn een dino maken.  Maar dat mogen de kinderen natuurlijk niet weten, een dino is veel te gevaarlijk!

Dan heb je nog meneer en mevrouw Pluim, de ouders van Mats en Ko. Mevrouw Pluim maakt schoon bij Door en vindt hem geweldig. Meneer Pluim is daar toch wel jaloers op en stort zich op zijn grote hobby. Mevrouw Vogel is de moeder van Raven en Svan en vooral bezig om zo mooi mogelijk te zijn. Daarbij krijgt ze hulp van Beauty Kees en Kaatje. En wat doet het museum voor vreemde dieren in Krappedijk?. Als mevrouw Vogel iets onaardigs doet, bedenkt Mats een gevaarlijk plan. Ojee, gaat dat allemaal wel goed komen?!

 

 Za 2 april 2016, 15:00 uur | Zo 3 april 2016, 15:00 uur

Za 9 april 2016, 15:00 uur | Zo 10 april 2016, 15:00 uur

Kapel C.C. Jan van Besouw, Goirle

Kaarten à €5,00 (kinderen) €7,50 (volwassenen)

zijn telefonisch te bestellen via 013-5346275

of online verkrijgbaar via

info@nieuw-leven-theater.nl (mailto:info@nieuw-leven-theater.nl) | www .nieuw-leven-theater.nl (http://www.nieuw-leven-theater.nl)

nieuw leven poster nieuw leven poster
Nieuw Leven foto Nieuw Leven foto