Gratis gitaardag Factorium

ingevoerd op 04-03-2016

Speel je akoestisch, elektrisch of basgitaar? Op zondag 20 maart kun je je hart ophalen bij Factorium Podiumkunsten tijdens de jaarlijkse Gitaardag. Tijdens deze dag krijg je de kans om via allerlei workshops kennis te maken met een stijl die je nog niet kent, je skills bij te spijkeren en samen te spelen met andere gitaristen. Vlaamse rasmuzikant Koen De Cauter is een van de workshopleiders. Het programma vind je op www.factorium.nl. Toegang: gratis.

Iedereen is welkom: jong en oud, beginners en gevorderden. De workshops variëren van spelen in diverse stijlen (o.a. blues, jazz en flamenco) tot beheersen van allerlei technieken (o.a. folk picking).  Daarnaast zijn er proeflessen voor beginners. Het is niet nodig om je aan te melden, loop gewoon binnen! Als je al gitaar speelt, neem dan je instrument mee.

Miniconcert aan het einde van de dag
Aan het einde van de dag treden krijg je de kans om mee te doen aan een optreden waarin je samen met de andere gitaristen onder andere het thema uit The Godfather speelt en de gitaarklassieker Rumble. Ben je beginner? Geen probleem, daar houden we rekening mee. Natuurlijk is publiek ook welkom tijdens dit mini-concert, dus nodig vrienden en familie gerust uit.

Datum en tijd: 20 maart, workshops: 10.45 – 13.45 uur, miniconcert Factoriumzaal: 15.00 – 16.00 uur (ook toegankelijk als je niet deelneemt aan gitaardag).
Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a, Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat).
Toegang: gratis

-------------

Factorium Podiumkunsten is een kunsteducatieve organisatie die een groot scala aan lessen, cursussen, workshops en voorstellingen aanbiedt op het gebied van de podiumkunsten muziek, dans, theater en musical. Het werkgebied van Factorium beslaat de gemeenten Tilburg en Goirle. Meer informatie: www.factorium.nl.

Stock gitaarhals Stock gitaarhals