Openbare fractievergadering Lijst Riel Goirle

ingevoerd op 18-01-2016

Graag nodigen wij u uit voor de openbare fractievergadering op woensdag 27 januari. De vergadering vangt aan om 20:00 in Ontmoetingscentrum De Leybron te Riel.

 

Lijst Riel Goirle is een lokale politieke partij welke bestaat uit enthousiaste inwoners van Goirle en Riel uit alle geledingen van de bevolking die het naar hun zin hebben in hun dorp. Door mee te denken en te praten willen wij ons steentje bijdragen aan de leefbaarheid in onze gemeente zodat ook onze kinderen in de toekomst plezierig kunnen wonen, werken en recreëren in Goirle en Riel.

 

Tijdens deze vergadering wordt onder andere de gemeenteraadsvergadering van 2 februari voorbesproken waarbij er vanzelfsprekend ruimte is voor uw inbreng. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om achteraf in gesprek te gaan met onze aanwezige raads- & commissieleden.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Verhoeven via markverhoeven@lijstrielgoirle.nl (mailto:markverhoeven@lijstrielgoirle.nl) of +31 6 11 33 47 85. Wij kijken uit naar uw komst!

Lijst Riel Goirle Lijst Riel Goirle
Lijst Riel Goirle 1 Lijst Riel Goirle 1