IN DE SPOTLIGTHS STAAN BIJ ‘OP DE PLANKEN’?

ingevoerd op 11-01-2016

Ben je tussen 8-12 jaar (groep 5 t/m 8), woon je in Goirle en zou je een keer helemaal in de spotlights willen staan? Factorium Podiumkunsten, Brede School Goirle en Atelier ’78 geven je de kans om mee te doen aan ‘OP DE PLANKEN 2016’. Je speelt in of werkt mee aan de voorstelling ‘March of the Pinguïns’ op zondag 20 maart om 16.00 uur in de grote theaterzaal van CC Jan van Besouw. Workshops dans, theater, muziek of het maken van het decor zijn jouw voorbereiding op dit moment of fame! Meedoen is gratis.

 De voorstelling ‘March of the Pinguïns’ (wie weet ken je de film) vertelt het avontuurlijke verhaal van de tocht van de pinguïns op Zuidpool.  Alleen en in een groep zorgen alle pinguïns voor hun eieren en nakomelingen. Natuurlijk komen ze dan ook allerlei uitdagingen tegen! Hoe trotseer je een storm? Hoe overleef je zonder eten? Hoe vang je vissen en hoe communiceer je als je alleen je snavel en je waggelende lijf hebt? 

Zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in!
Wil jij onderdeel worden van dit spannende, grappige en ontroerende verhaal en jouw vrienden en familie je kunsten op het podium laten zien? Of wil je meehelpen aan het bouwen van het decor? Leuk! Schrijf je vóór 1 februari in voor een van de workshops via de website www.sjorscreatief.nl (http://www.sjorscreatief.nl).  Deelname is gratis. Je kunt alléén meedoen als je de genoemde data ook echt aanwezig kunt zijn en mee kunt doen aan de voorstelling op zondag 20 maart. Vragen? Neem dan contact op via opdeplanken@factorium.nl (mailto:opdeplanken@factorium.nl). Ouders die mee willen helpen kunnen zich ook aanmelden via dit mailadres.

Penquins Penquins