LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 06-01-2016

Ruilbeurs sportplaatjes MHC Goirle, iedere spaarder toch nog zijn boek vol!

Nu de sportplaatjesactie is afgelopen, is het tijd om een ruilbeurs te regelen. Immers hoe leuk is het als je je boek helemaal vol hebt.

Of misschien heb jij je boek al vol, maar heb je nog veel dubbele plaatjes en is iemand anders daar erg blij mee.

Kortom: gooi je dubbele plaatjes niet weg !

Sorteer ze op team, bundel dit tot een teampakketje (elastiekje erom) en lever ze in bij MHC Goirle.

Dit kan tot en met 9 januari 2016 in de brievenbus bij het paviljoen.

Op 10 januari, voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel, is de ruilbeurs.

We zorgen dat je dan tussen 16.00u - 18.00u kan komen zoeken in alle verzamelde plaatjes. De kans dat je je boek vol krijgt, is dan toch wel heel groot. 

 

Een nieuw jaar,….een woordje van de voorzitter

Soms kijk je naar iets, wat je al lang kent en min of meer normaal vindt. Dan realiseer je ineens hoe groot of omvangrijk en/of leuk iets is en veel voldoening geeft. Of wel je staat er eigenlijk niet altijd bij stil. En voor MHC Goirle geldt zeker: niet te veel stil staan, want wij zijn meer van het bewegen. Toch bedoel ik wel onze club MHC Goirle waar ik mee begon. Als je dan met die ander ogen naar onze vereniging kijkt en ziet wat we zijn, wat we doen, waar we vandaan komen wat de toekomst ons biedt, wel dan zie het er prachtig uit met nog vele goede jaren voor ons.

Hockey voor alle leeftijdsgroepen en van jong tot oud en voor mensen met uiteenlopende sportieve mogelijkheden, daar zijn we goed in. Kijk, dat realiseren we ons niet elke dag. Velden, paviljoen, wedstrijden en trainingen, evenementen en alle organisatie hier omheen… Ik krijg nog steeds kippenvel als ik terugdenk aan het 35 jarig lustrumfeest. Wat hebben we hard gewerkt om het voor elkaar te krijgen en wat was het een succes!  De sportieve prestaties zijn ook aansprekend met veel ereplaatsen. Onder andere dankzij een prima trainerscorps en vele vrijwilligers.  We spelen niet alleen wedstrijden, we leiden ook mensen op, zowel trainers als scheidsrechters. En met het schoolhockey proberen we kinderen te enthousiasmeren om te gaan sporten. We zijn een vereniging die breed in de maatschappij bezig is en leveren dan ook nadrukkelijk een nuttige bijdrage aan de Goirlese gemeenschap.

We kijken terug op een goed jaar 2015, waarin we als club weer veel hebben bereikt: MHC leeft en bruist!

In het afgelopen jaren zijn we druk geweest om de vereniging nóg beter op de rails te krijgen. En ook in 2016 zullen we niet achterover leunen. Dan zullen we daar overigens wel met z’n allen de schouders onder moeten blijven zetten. We zijn altijd op zoek naar leden  maar zeker ook ouders om mee te denken of  de vereniging goed aansluit bij de wensen van de leden én de ouders. Want veel mensen vergeten nog wel eens ‘de club, dat ben je zelf ‘.  Niet blijven denken een ander staat wel op, maar begin bij jezelf…..  ,  Let’s stick together !’

Want bij MHC Goirle zijn we samen verbonden. Wíj zijn honderden jeugdspelers en vele senioren, oudere leden die de fundamenten hebben gelegd voor deze mooie club en de vele jonge spelertjes die voor het eerst een stickje in hun handen hebben. Wíj zijn al die fijne spelers daar tussenin, technisch vaardig of gewoon lekker recreatief bezig. Maar wij zijn ook die betrokken ouders en verzorgers, oma’s en opa’s en natuurlijk onze sponsors.

Laten we samen nog meer mensen bij onze vereniging betrekken. In de groeiende club kunnen we veel meer sympathisanten gebruiken die mee willen helpen, incidenteel, structureel, of op welke wijze dan ook, om de organisatie van de vereniging te laten draaien.

MHC Goirle is een gezonde en energieke vereniging met veel toekomst en met een grote intrinsieke waarde. Het is een ontmoetingsplaats voor beweging en gezelligheid. Voor vrienden en gelijkgestemden. Voor oud en voor jong. Voor inspanning en ontspanning. Voor oprechte onderlinge verbinding.

Ik vind dat wij een schitterende club zijn die met een goed gevoel het nieuwe jaar in kan stappen !

 

Mede namens mijn collega bestuursleden wens ik u allen een voorspoedig en gezond 2016 toe.

Bas Tooten, Voorzitter MHC Goirle

 

MHC Logo MHC Logo
sportplaatjes ruilbeurs sportplaatjes ruilbeurs
receptie uitnodiging 2016 receptie uitnodiging 2016
Bas Tooten 2015 (3) Bas Tooten 2015 (3)