't Duvelfist 2016: Een grandioos Carnavalsprogramma

Carnavalszaterdag 6 februari “De Commanderie”

Elk jaar beloven de organisatoren van het Duvelfist veel, maar dat maken ze het waar ook. Navraag leert dat dit jaar de orkesten staan te dringen om op het Duvelfist te mogen optreden. Zo zijn vastgelegd: Fiësta Servessa, Bend Bekend, Op de Bonne(n)fooi, Muziekkapel 013, Frutbloazen, de Bloaspepkes en Black WoooW.

De liefhebbers van life carnavalsmuziek komen dus volledig aan hun trekken. De avond wordt niet onderbroken door toespraken en andere ” plichtplegingen”. Gewoon een lekker feestje met drank, een hapje en het traditionele gratis zakje friet. DJ Werner Spierings vult het geheel aan met zijn muziek.

Toegangskaarten kosten slechts € 5,- per stuk, en daarvoor krijg je, geloof het of niet, twee consumptiemunten, de hele avond hapjes,  een zakje friet, optredens van orkesten en artiesten en veel, heel veel plezier!!

 

Te bestellen bij:

Henk Smits Haarmode Nieuwe Rielseweg 31 5051PD Goirle 013-5347593 en bij De Commanderie Rielseweg 861 5052 SB Tilburg (tussen Goirle en Riel) 013 518 12 38.

 

Tot 31 januari via de mail:

Stuur een mailtje met adresgegevens naar

j.j.m.c.lamers@hetnet.nl (mailto:j.j.m.c.lamers@hetnet.nl) en maak het bedrag over naar NL11 INGB 0002 7276 56 t.n.v. Lamers-Goirle. De kaarten worden dan thuisbezorgd.

Zorg dat je erbij bent op hèt carnavalsfeest van 2016: ’t Duvelfist, op 6 februari.

 

Groeten,

Jos Lamers, Henk Smits, Sjef van Roessel en Tinie van Geel.

duvelfist duvelfist