Uitslagen RSV St. Antonius Riel

ingevoerd op 30-12-2015

Maxime en Isabelle de Groot Kring Kampioen en reserve Kring kampioen springen bij de pony’s !

Zaterdag 26 december was de laatste selectiewedstrijd springen in Bavel voor de ponyruiters.

Maxime de Groot had hier prima foutloos gereden en 72 stijlpunten gekregen waarmee zij 3e werd deze wedstrijd. Maxime heeft het seizoen als beste afgesloten en is daarom Kringkampioen springen in de klasse C-B geworden met haar pony Nadal.

Isabelle had met Miss Moneypenny weer een snelle tijd neergezet maar had een balk in de barrage waardoor een 3e prijs voor deze wedstrijd. Hierdoor is zij ex-aequo geëindigd maar omdat de laatste wedstrijd doorslaggevend is volgens het regelement is zij Reserve Kampioen springen in de klasse DE-L. geworden. Ook een hele knappe prestatie waarvoor allebei de hartelijke felicitaties !

Isabelle en Maxime mogen nu allebei naar de Brabantse Indoor Kampioenschappen die 20 en 21 februari worden gehouden in De Mortel.

 

Voor de paarden was zondag 27 december bij manege Thielen de derde selectiewedstrijd dressuur. In de klasse B was Tessa de Groot met Felicia 7e met 194 punten. Met Diva was ze in de klasse L1 19e met 168 punten en met Cariba in de klasse L2  7e met 181 punten. In de klasse M1 was Wendy van der Borg met Amaretto  7e met 178 punten.

 

antonius antonius