LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 30-12-2015

Resultaat Grote club actie

Het heeft even geduurd maar voor al diegene die benieuwd waren naar de resultaten van de grote club actie: here it is. Wat een geweldige uitslag! We hebben samen een mooi bedrag opgehaald, namelijk 2213,43 euro. Dit bedrag wordt besteed aan verbeteringen voor MHC Goirle. 

Uiteraard hadden we ook een winnaar die het meeste loten had verkocht:  winnares Famke Dijckmans van Meisjes C4 mocht hiervoor een mooie Galaxy Tab 4 tablet in ontvangst nemen. De tweede prijs was voor Thijs Grosveld (jongens D2) die bioscoop kaartjes cadeau kreeg  en nummer 3 werd Sanne van Mourik (meisjes 6 E5) die een mooie  sporttas kreeg. Gefeliciteerd met de mooie prijzen! 

Van de opbrengst zijn ondertussen de oude, veelal kapotte, rode buizen als veldafscheiders vervangen door dikke touwkabels. En het klusteam (onze eigen Ed en Willem Bevers Bas en Ruud) hebben een schitterende loungebank gemaakt. En alsof dat nog niet genoeg was: ook nog een handige kar voor de Jongste Jeugd  zodat de doeltjes makkelijk van en naar het veld te transporteren en op te bergen zijn.  

Nogmaals bedankt allemaal voor ieders bijdrage !

 

Ruilbeurs sportplaatjes MHC Goirle, iedere spaarder toch nog zijn boek vol!

Nu de sportplaatjesactie is afgelopen, is het tijd om een ruilbeurs te regelen. Immers hoe leuk is het als je je boek helemaal vol hebt. Of misschien heb jij je boek al vol, maar heb je nog veel dubbele plaatjes en is iemand anders daar erg blij mee. Kortom: gooi je dubbele plaatjes niet weg ! Sorteer ze op team, bundel dit tot een teampakketje (elastiekje erom) en lever ze in bij MHC Goirle. Dit kan tot en met 9 januari 2016 in de brievenbus bij het paviljoen. Op 10 januari, voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel, is de ruilbeurs. We zorgen dat je dan tussen 16.00u - 18.00u kan komen zoeken in alle verzamelde plaatjes. De kans dat je je boek vol krijgt, is dan toch wel heel groot. 

 

Nieuwjaarsreceptie 10 januari 2016;

Het bestuur wenst via deze weg alle leden van MHC Goirle, al onze sponsoren, de Vrienden van  MHC Goirle, onze trouwe supporters en onze vrijwilligers een goed en gezond 2016 toe. Wij hopen op vele sportieve hoogtepunten in het nieuwe jaar, maar vooral weer heel veel plezier op het hockeyveld.

Graag wil het bestuur persoonlijk, tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie met haar leden, en alle intern- en externe betrokkenen een glas heffen op een succesvol, respectvol en sportief 2016 met vele mooie sportmomenten!

We hopen velen van jullie te mogen begroeten om met elkaar het nieuwe sportjaar feestelijk in te luiden! Zondag 10 januari ben je tussen  18.00 en 20 uur van harte welkom!

 Goede voornemens voor 2016? Steek MHC een helpende hand toe…Om onze vereniging in al zijn geledingen draaiende te houden, wordt er achter de schermen veel werk verzet door een flinke ploeg vrijwilligers. Op dit moment rusten er echter (te) veel taken op (te) weinig schouders. Daarom is het bestuur op zoek naar enthousiaste (ouders van) leden die een taak op zich zouden willen nemen, die niet denken: die ander doet het wel. 
Heb je een paar uurtjes over, verborgen talenten of bruikbare expertise, laat het ons dan weten. Er is voldoende te doen binnen de vereniging. En bedenk dat het ook leuk, gezellig en dankbaar werk is om mee te helpen en de vereniging draaiende te houden en sterker te maken. Stuur een berichtje als je wilt helpen: bestuur@mhcgoirle.nl (mailto:bestuur@mhcgoirle.nl). 

 

 

MHC Logo MHC Logo
Winnares Famke Dijckmans met haar mooie tablet Winnares Famke Dijckmans met haar mooie tablet
Voorzitter Bas Tooten neemt de prijs in ontvangst Voorzitter Bas Tooten neemt de prijs in ontvangst
sportplaatjes ruilbeurs sportplaatjes ruilbeurs
kerstgroet 2 kerstgroet 2
we hebben jou nodig we hebben jou nodig