LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 23-12-2015

Toch nog een allerlaatste setje Herfstkampioenen!

We dachten dat we ze allemaal al hadden vereerd met een melding in het Goirles belang: Meisjes A1, Meisjes C4, Meisjes C5, Meisjes D1, Meisjes D5, Meisjes 3F2,  Jongens C1, Jongens D1, Jongens D2, Jongens 3F1. Maar MHC Goirle was wel heel erg succesvol het eerste deel van het seizoen. Ook Meisjes A2 en Meisjes C3 veroverden een herfsttitel!

 

Meisjes C3

Op 28 november is MC3 kampioen geworden in de 3e klasse F. Ondanks dat ze deze wedstrijd mochten verliezen met 5 doelpunten verschil, versloeg MC3 in de laatste uitwedstrijd Made met 5-1. De meiden hebben vanaf september heel hard gewerkt om dit kampioenschap te bereiken. Van harte gefeliciteerd meiden.

MC3 bestaat uit: Loes van Berkel, Pien van Disseldorp, Eline Gijsel, Diede Grummel, Nikki van Heuven, Femke Houtepen, Femke  van den Hoven, Rosalie de Leeuw, Luka van Nunen, Kika Rademakers, Rosan Scholten, Tatum van der Vlugt, Floor Wouters en Sophie Wouters.

De meiden worden getraind door Ron van Berkel, Remco Scholten en Jeroen Wouters. Tijdens de wedstrijden geven Roland van Gijsel en Jacqueline Wouters van Oirschot leiding aan dit mooie stel.

 

Meisjes A2

Ook de meiden A2 zetten een mooie prestatie neer. In hun poule, waarin het er blijkbaar om ging om Teteringen A2  met een zo groot mogelijke nederlaag naar huis te sturen werden de meiden met overmacht kampioen. Met 27 punten uit 9 wedstrijden ongeslagen en onaantastbaar in de 2e klasse C. Nu op naar een zwaardere klasse dames, goed gedaan!

MA2 bestaat uit: Eline Brouwer, Femke van Bruggen, Anne-Clair Engel, Renee Gulikers, Rosalie Haverkort, Laurine Houtepen, Sophie van Laarhoven, Evy Luiken, Pien Mutsaers, Leonie Rensma, Pleun van Roij, Benthe Spijkers, Lieve Tuitjer, Bente Verhoeven, Esmee Zilverberg. Hun trainer coaches waren Joost Gulikers en Lara Knippels

 

Vrienden van MHC Goirle schenkt een mooie tribunebank!

Het eerste jaar is bijna teneinde en dat vieren we als ‘De Vrienden van MHC Goirle’ met maar liefst 55 vrienden (maal 2) !
Tijdens het feest omtrent het 35 jarig jubileum van onze club hebben we als vrienden een mooi kado kunnen aanbieden: een wipkip voor in het speeltuintje en een super de luxe bank/tribune.
Niet alleen een ware blikvanger op de club maar ook een object waar zeer dankbaar gebruik van wordt gemaakt, voor, tijdens en na de wedstrijden! En dat hebben we met zijn allen toch maar mooi voor elkaar gekregen!  Wat de besteding volgend jaar wordt? Daarover zijn we in overleg met het bestuur.

 

Word ook VRIEND van MHC Goirle.

De Vrienden van MHC Goirle is een gemêleerde groep betrokkenen die MHC Goirle een warm hart toedraagt en een clubje waarvan je het jammer gaat vinden als je er niet bij hoort. De vrienden van MHC Goirle zijn uiteraard altijd bereid om nog meer nieuwe vrienden te begroeten.

Voor  € 100,00 per jaar (als bedrijf € 125,00) is men met twee personen lid. Het geld is na goedkeuring door de Vriendenclub bestemd voor een besteding binnen de club. Naast een eervolle vermelding op een speciaal bord in het paviljoen en op de website van de club worden de leden jaarlijks verrast op  enkele leuke bijeenkomsten.  Meld je aan via vrienden@mhcgoirle.nl (mailto:vrienden@mhcgoirle.nl).

 

Kerstwens

Het bestuur van MHC Goirle wenst iedereen fijne feestdagen en een goede en veilige overstap naar het nieuwe jaar en nodigt haar leden en alle intern en externe betrokkenen uit om tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie het glas te heffen op een gezond en sportief 2016!

We hopen velen van jullie te mogen begroeten op zondag 10 januari 2016 van 18.00 uur tot 20.00 uur, om met elkaar het nieuwe sportjaar feestelijk in te luiden!

MHC Logo MHC Logo
MC3 herfstkampioen 2015 MC3 herfstkampioen 2015
MA2 herfstkampieon 2015 MA2 herfstkampieon 2015
vrienden van MHC bank vrienden van MHC bank
kerstwens 2015 kerstwens 2015