Hoofdprijswinnaars 3e trekking ‘In Centrum Goirle…daar blijf je plakken!’

De derde prijstrekking van de spaaractie in Centrum Goirle vond op maandag 14 december plaats bij Blz.Boekhandel Buitelaar. De 43 prijswinnaars werden vorige week bekend gemaakt in deze krant, op www.centrumgoirle.nl en op www.ingoirle.com  .

 

Deze populaire actie werd vanuit het Centrummanagement georganiseerd om de klanten in Centrum Goirle te verrassen en te verwennen.  Centrummanager Wim Aussems: “Het is weer fijn om te merken, dat zoveel klanten in ons centrum fanatiek meedoen. Het is heel erg leuk om de hoofdprijswinnaars te bellen, ze te verrassen en te feliciteren met hun prijs”.   Dit jaar waren er ca. 10.100 volle kaarten ingeleverd, ongeveer even veel als vorig jaar en daarmee een succes. “Toch willen we volgend jaar iets anders bedenken, vier jaar is mooi geweest”, aldus de centrummanager.

 

Hoofdprijs van Van Hest Keurslager

Hannie Simons was de gelukkige prijswinnares van een gourmet-buffet t.w.v. € 375,- , beschikbaar gesteld door Van Hest Keurslager. Het verraste haar zichtbaar. Nog nooit tevoren won ze een prijs, zelfs niet in de postcode-loterij, waar ze al 40 jaar meespeelt. Hannie en haar man Wil willen het buffet graag dit voorjaar gaan gebruiken. Paul Brands: “Prima, we maken er een mooi stukje maatwerk van. Op de manier zo u dat wenst!” Dat dit enorm in de smaak zal vallen bij Hannie en haar gasten, is natuurlijk voorspelbaar met de service en kwaliteit van Van Hest Keurslager.

De familie Simons woont al sinds hun trouwen in Goirle. Haar man Wil uit Tilburg en Hannie uit Chaam troffen elkaar in Goirle meer dan 40 jaren geleden bij het uitgaan. Met genoegen denken ze terug aan ‘die goede oude tijd’ in het Fust en d’n Brands. Daar was het altijd gezellig, met name met carnaval. Ze wonen graag in Goirle, o.a. vanwege het centrum, waar eigenlijk alles te koop is. Hoe ze het centrum nu beleeft?  “Ook prima en…sinds het parkeren helemaal gratis is in de parkeergarage, zie ik dat het drukker is in het centrum. Dit is een goede zet geweest”, aldus Hannie.

 

Cadeaubonnen Centrum Goirle

Nicolle van den Berk is een echte Gôolse.  Geboren en getogen en bijzonder blij met haar prijs: €250,- aan Cadeaubonnen Centrum Goirle.  Nicolle doet eigenlijk altijd aan mee aan dit soort acties. Dit maal had ze 8 volle kaarten ingeleverd, waarvan enkelen met alle kleuren stickertjes. Op de vraag van Centrummanager Wim Aussems hoe zij het centrum vindt t.o.v. vroeger antwoord ze: “vroeger was het Oranjeplein toch mooier en ook de Hovel van voor de grote verbouwing, vond ik gezelliger en wat intiemer”.  Allen waren het er overigens over eens, dat het nu zeker niet slecht is. Alleen de leegstand is een doorn in het oog is. Als suggestie gaven zowel Nicolle als haar man Marcel als Hannie en Wil mee dat er behoefte is aan meer terrassen in Centrum Goirle.  Met name beschutte terrassen, zoals bij Mozes. Ze denken dan met name aan het Kloosterplein, waar nu alleen Villa Bon’t en Mozes zitten.  Wim Aussems: “als het mee zit, dan gaat uw wens in vervulling.  De ABN/Amro-bank staat te koop en daar is horeca mogelijk en aan Villa Sperber wordt momenteel hard verbouwd om er een horeca-bestemming van te maken.” Marcel merkt tot slot nog op, dat een soort inpandige versmarkt in het oude Aldi-gebouw het ook goed zou doen. 

 

prijswinnaar 2015-12 laatste trekking 1e prijswinnaar 2015-12 laatste trekking 1e
Prijswinnaar 2015-12 laatste trekking 2e Prijswinnaar 2015-12 laatste trekking 2e