G.S.B.W. Nieuws

ingevoerd op 16-12-2015

Nederlaag GSBW uit bij SV Reeshof

Vandaag, zondag 13/12/2015, stond de laatste wedstrijd voor de winterstop uit tegen SV Reeshof op het programma.

Vooraf was bekend dat SV Reeshof de laatste 3 wedstrijden hadden gewonnen en daardoor bovenaan stond in de 2e periode. De voorbereiding voorafgaand aan deze wedstrijd was niet 100%.

GSBW begon met de volgende 11 aan de wedstrijd: Dave van Berkel, Dion van Loon, Dave Tierie, Rick Kuijpers, Michael Tschmarke, Bradley Luijten, Sander Schell, Wesley van Gestel, Niek Nihot, Koen Meijboom en Jasper van Nunen.

Op de bank zaten: Luuk Becker, Koen Kuijten, Tom Voets, Willem Vissers en Edwin van Cranenbroek. 

 

1e helft: 

Het begin van de wedstrijd was voor GSBW erg teleurstellend. Al binnen enkele seconden keek men tegen een achterstand aan. Vanuit de aftrap kreeg Sander Persons, zonder dat iemand van GSBW de bal had aangeraakt, een vrije schietkans. Hij liet Dave kansloos en de 1-0 was een feit. GSBW had enkele minuten nodig om hiervan te herstellen. In de 7e minuut kwam Jasper in balbezit na een prima actie van Wesley. Het schot van Jasper vanaf de rand 16 ging maar net naast. Weer 3 minuten later kon de keeper van SV Reeshof vol aan de bak. Vanuit een vrije trap van Bradley vanaf ongeveer 18m kon hij maar net met de voet redding brengen. GSBW nam steeds meer het initiatief maar men moest beducht blijven op de scherpe counters van SV Reeshof. In de 15e minuut was er een prima combinatie tussen Niek en Wesley. Het schot van laatstgenoemde kon maar ter nauwer nood door de keeper worden gepareerd. Pas in de 36e minuut kreeg SV Reeshof hun 2e goede kans. Vanuit een voorzet vanaf links kreeg Cas Bekkers net voorbij de 2e paal een vrije schietkans. Gelukkig voor GSBW maaide hij over de bal en rolde deze simpel over de achterlijn. 3 minuten later werd Koen M. instelling gebracht door Sander. Helaas ging de schuiver van Koen net voorlangs. Op slag van rust kreeg Sander Schellen nog een prima kans. Dave was bij de les en redde bekwaam op zijn inzet van dichtbij. 

De 1e helft liep GSBW achter de feiten aan na de snelle achterstand. Onder de rust werd Michael vervangen door Luuk B. 

2e helft: 

GSBW probeerde de achterstand snel weg te werken en ging meer druk zetten. Helaas was de passing te onnauwkeurig, stond men vaak verkeerd en werd er te veel ruimte weggegeven. 

In de 61e minuut resulteerde dit in de 2-0 van wederom Sander Persons. Na slecht uitverdedigen kon hij alleen richting Dave lopen. Hij omspeelde deze en tikte simpel binnen. 

In de 66e minuut dacht GSBW op 2-1 te komen. Helaas werd het doelpunt van Niek wegens buitenspel afgekeurd. In de 72 minuut werd Dion vervangen door Willem en ging men achter 1 op 1 spelen. Wesley schoof een linie door en Koen M. ging naast Niek in de spits spelen. 

Helaas werd het in de 76e minuut dan ook nog 3-0. Een vrije trap vanaf de rand 16 werd door Cas Bekkers, via de vingertoppen van Dave, in de kruising geschoten. Enkele minuten later moest ook nog Sander wegens een hamstring blessure worden vervangen door Tom V. 

In de 90e minuut kon de eer nog worden gered. Wesley gleed een voorzet van Koen M. voorbij de keeper waardoor de eindstand, 3-1, op het scorebord kon worden genoteerd. 

Het was vandaag maar matig wat GSBW liet zien. Mogelijk komt de winterstop als gelegen. 

 

De spelers en begeleiding wensen alle supporters en sponsors fijne feestdagen en een goed 2016 toe. 

De volgende competitiewedstrijd is op 24-01-2016, thuis tegen SVG

 

Gezocht! Door een groeispurt van onze JG afdeling

Zijn wij op zoek naar twee mensen die ons trainers team kunnen en willen versterken. Heb je feeling met de doelgroep, vind je het leuk om met super gemotiveerde, enthousiaste groep kinderen te werken. En je wilt de kinderen graag voetbal leren en je hebt geduld, dan zijn wij op zoek naar jou.

Ook zijn wij voor onze keepers op zoek naar een keepertrainer.

Wij trainen op woensdag van 17:00 uur- 18:00 uur bij GSBW en in de maanden dec- jan- feb binnen in de haspel op dezelfde tijd.

Interesse: kom naar onze training of stuur een mailtje naar g-voetbal@gsbw.nl 

 

Oproep meiden B

Wij zijn op zoek naar meiden die ons team willen versterken? Wij voetballen iedere zaterdag en zouden het leuk vinden als je met ons mee wil doen. Wij zijn de meiden B van gsbw en houden van gezelligheid.

Heb je zin neem dan contact op met Anita Jacobs via de mail anita-jacobs@home.nl

 

Kerstbingo 18 december
Op vrijdag 18 December word er in de kantine van GSBW weer een grootse Bingoavond georganiseerd met allemaal leuke prijzen. De kantine is om 19.30 open aanvang bingo is om 20.30 uur.  De hoofdprijs deze avomd is een SOUNDMASTER van BOSE.    U komt toch ook!!!!!!

 

Nieuwjaarsreceptie zaterdag 2 januari
Zaterdagavond 2 januari zal in ons clubhuis de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaatsvinden. De receptie is van 19.30 tot 20.30 daarna hopelijk voor iedereen een gezellig avondje. Tijdens de receptie en daarna zal de muziek verzorgd worden door BROWN-Y.

 

Zondag 20 december
Zondag 20 december spelen de senioren de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop.
Om het jaar goed af te sluiten hebben we voor deze middag DJ Mattieuw vastgelegd en indien mogelijk zal Pirke Wagner nog een optreden zal verzorgen.

 

Zin in voetbal?

Dan bent U bij GSBW aan het goede adres. Voetbal is de mooiste sport die er is en bij GSBW vindt U alle ingrediënten om daar met volle teugen van te kunnen genieten. De vereniging hanteert het POP-principe, Plezier, Ontwikkeling en Prestatie en dan ook precies in die volgorde.

Vanaf 4 jaar kan men al bij GSBW terecht. Tweewekelijks op zaterdag morgen wordt voor de 4- en 5-jarigen een zogeheten kabouteruurtje gehouden. Op speelse wijze wordt aan deze jonge kinderen de eerste beginselen van het voetballen bij gebracht. Voor meer informatie over het kaboutervoetbal kunt U terecht bij Ingrid van Loon (013-534 02 74). Email: ingridvloon@home.nl.

Voor de wat oudere jeugd, zowel jongens als meisjes, wordt er elke zaterdag een competitiewedstrijd afgewerkt. Alle jeugdteams worden begeleid door bekwame jeugdleiders en – trainers. Onze jeugdcoördinatoren Leendert(technische), Willem (algemene) , de leeftijdcoördinatoren en de jeugdcommissie zorgen voor de juiste technische en tactische aansturingen binnen de jeugdafdeling.

Sinds enkele jaren beschikt de vereniging ook over een G-afdeling.  We zijn begonnen met 1 jeugdteam en ondertussen nemen nu al 3 teams aan de competitie deel.. Teams waarin kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap toch lekker kunnen ballen.

Naast het voetbal organiseert de vereniging allerlei nevenactiviteiten die er voor zorgen dat er een gezellige sfeer binnen de vereniging ontstaat. Zo gaan we met de jeugd op kamp, hebben we elk jaar een speciale zaterdag met ouder-kind-voetbal en een BBQ. Verder streeft de activiteitencommissie er naar om regelmatig  een leuke activiteit op vrijdagavond te organiseren. Deelname is natuurlijk geheel vrijblijvend.

De vereniging is ook enorm trots op het grote internationale jeugdtoernooi dat al bijna 20 jaar georganiseerd wordt: de GSBW Eastercup. Een toernooi voor B, C en D-junioren met Pasen, waarin 80 tot 90% van de teams uit het buitenland komt.

Ook organiseert de vereniging al ruim 30 jaar het Henk Elands schoolminipuptoernooi voor de groepen1 t/m 4 van de Goirlese basisscholen.

Heeft U interesse of wilt U meer weten over de vereniging neemt dan een kijkje op onze website: www.gsbw.nl.  U kunt daar dan ook de juiste personen voor uw evt. vragen vinden, mocht U die niet kunnen vinden, dan kunt u altijd met uw vragen bij onze voorzitter Harrie de Wit (013-5346977) terecht.

 

gsbw gsbw
MeidenB MeidenB
dj Brown-Y dj Brown-Y