LTC Goirle

ingevoerd op 16-12-2015

Najaarscompetitie

We hebben de afgelopen maanden weer genoten van een heerlijke najaarscompetitie! Steeds meer teams durven het aan om ook na de zomer lekker actief in competitieverband te tennissen, en dit levert LTC natuurlijk de nodige kampioenen op! In het zonnetje deze keer het 2e herenteam van de vrijdagmiddag en meisjes 1 t/m 14 op zondag. Niet op de foto maar wel kampioen: Heren 1 17+ op zaterdag: Jeroen Biermann, Sjoerd Vlemmings, Jordan Griffiths en Joshua Ooms.

 

Vrijwilliger van het jaar

 

Naast de kampioenen willen we hier graag nog iemand even extra in het zonnetje zetten, namelijk de vrijwilliger van het jaar: Corina Horvers! Tijdens een zeer gezellige en geslaagde vrijwillgersavond kon er op de genomineerden gestemd worden en ging de prijs naar Corina die al op veel verschillende manieren door de jaren heen meer dan haar steentje heeft bijgedragen aan onze mooie club. Corina proficiat en bedankt!

 

 

Hussel stamppottoernooi

Op 12 december was het bij LTC een erg gezellige boel met het eerste Hussel stamppottoernooi, georganiseerd door de jubileumcommissie. Er werd fanatiek getennist, lekker gekletst en ook heerlijk gegeten en gedronken. Het toernooi stond ook in het teken van herinneringen ophalen aan Rob Brouwers, een van de jubileum commissieleden die ons helaas alweer twee jaar geleden ontvallen is.

 

Beste wensen

Tot slot namens het bestuur en de commissies van LTC Goirle fijne feestdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!!! We hopen jullie allemaal weer te zien in 2016, beginnend met de ALV op 29 januari!!!

 

Kampioenen! Kampioenen!
Nog meer kampioenen! Nog meer kampioenen!
Proficiat Corina! Een welverdiende titel! Proficiat Corina! Een welverdiende titel!
Hussel stamppottoernooi Hussel stamppottoernooi
Hussel stamppottoernooi Hussel stamppottoernooi
Hussel stamppottoernooi Hussel stamppottoernooi
Hussel stamppottoernooi Hussel stamppottoernooi
Hussel stamppottoernooi Hussel stamppottoernooi