V.O.A.B.

ingevoerd op 16-12-2015

Rommelige en vervelende partij tussen VOAB 1 – en Uno Animo 1 ( (0 – 1)

Uno Animo nam de drie punten mee naar Loon op Zand. VOAB had die kunnen innen als de kansen waren benut. Zo kwam het dat het doelpunt van Thomas de Man in de 60e minuut de volle winst voor UA opleverde.

Het was een rommelige wedstrijd met veel spelonderbrekingen door overtredingen en blessures. Het was een vervelende wedstrijd door opstootjes en vermeende blessures van de kant van Uno Animo. Verder werd de wedstrijd ontsierd door een tsunami van gele kaarten, zes voor VOAB en vijf voor de bezoekers. Casper van Beers moest het veld zelfs verlaten, wat later een vergissing van de scheidsrechter bleek te zijn.

In de 4e minuut voorkwam Dirk Peeters een doelpunt, maar dat deed hij buiten de 16 deels met de hand. Hij kreeg geel maar dat had ook rood kunnen zijn. Het eerste kwartier kwam UA vaak richting het doel van Dirk maar echt gevaarlijk werd het niet. Maarten Immink kreeg de eerste kans voor VOAB. In de 20e minuut kopte hij uit een vrije trap van Casper net over. Een schot van Maarten werd van de lijn gehaald door Mathijs Knapen van UA. Thijs van de Lisdonk kopte, na een half uur spelen, uit een voorzet van Maarten net naast. Rutger Zoontjens, ingevallen voor de geblesseerde Michiel de Wit, had in de 31e minuut de openingstreffer moeten maken maar hij knalde tegen het been van een speler van UA. Tien minuten later scheerde een afstandsschot van Ludo Brock de bovenkant van de lat.

Na de rust kopte Maarten uit de eerste hoekschop naast het doel. UA was in de tweede helft gevaarlijker en zette flink wat druk op de thuisploeg. In de 60e minuut kon Thomas de Man in een scrimmage voor het doel van Dirk de 0 – 1 binnenschieten.

Tussen minuut 61 en 63 leidden vrije trappen van Cas kort achter elkaar tot drie hoekschoppen, waarbij Pieter van der Heijden één keer naast kopte. Keeper Rens Mols moest alle zeilen bijzetten om de nul te houden. Bij een uitbraak van VOAB in de 85e minuut ging Rutger alleen op de keeper af maar hij zag zijn inzet gestuit door keeper Mols.

In blessuretijd (6 minuten) probeerde VOAB nog een gelijkspel uit het vuur te slepen maar dat lukte niet.

Contractverlenging William van Overbeek

Het bestuur heeft het contract met hoofdtrainer William van Overbeek met 1 jaar verlengd, zodat hij ook in het seizoen 2016-2017 bij V.O.A.B. werkzaam zal zijn.

Het bestuur is erg tevreden over de resultaten, de samenwerking met staf, spelersgroep en T.C. en waardeert de inbreng van William bij het jeugdvoetbal.

Uitslag Grote Clubactie

De uitslag van de loterij ‘De Grote Clubactie’ staat op de website van VOAB. De organisatie van de loterij dankt alle lotenverkopers voor het geweldige resultaat.

Dit jaar hebben de lotenverkopers geweldig hun best gedaan, er zijn dit jaar maar liefst  2.150 loten verkocht bijna het dubbele van de 1.125 verkochte loten in 2014.

De opbrengst van de loterij is bestemd voor de diverse jeugdfestiviteiten bij de viering van het 90 jarig bestaan van onze club in 2019.

Winterstop

Het komend weekend zijn er nog enkele wedstrijden, maar intussen is voor de meeste teams de winterstop ingegaan. Op 24 januari 2016 wordt de competitie vervolgd. Voor enkele teams zijn er eerder wedstrijden. Raadpleeg de VOAB site voor het actuele programma s.v.p., ook voor het begin van de trainingen.

Coen Dillen Trofee uitgereikt aan drie VOAB-junioren

Michiel de Wit maakte in het vorige seizoen 21 doelpunten, Xavier van de Ven maakte er 15. Mohamed Artan Yussuf van A2 scoorde ook 15 keer. Tijdens de wedstrijd tussen PSV en Roda JC van afgelopen zaterdag, zijn de trofees aan drie junioren van VOAB uitgereikt door Luc Nillis, spitsentrainer van PSV.
Michiel viel onder de categorie A-junioren 3e divisie en hoofdklasse, Xavier en Mohamed onder de A-junioren 1e en 2e klasse.

Pupillen F5 was het team van de week

Op zondag 13-12-2015 was de F5 team van de week. Op het programma stond de thuiswedstrijd tegen Uno Animo.

Na ontvangst in de bespreekkamer een woordje van de trainer van VOAB 1.

Daarna zijn de spelers naar de kleedkamer gegaan om zich om te kleden voor de warming up. Eerst nog even de kleedkamer in bij de grote mannen voor een hand en de succeswensen.

Snel het veld op voor een partijtje 4x4. Na het fanatiek gespeeld partijtje weer vlug naar binnen en hebben de jongens de nieuwe trainingspakken uitgedaan. In voetbal tenue klaarstaan in de catacomben en wachten totdat de spelers van VOAB 1 ook uit de kleedkamer kwamen om hand in hand het veld op te gaan.

In de rust flink wat penalty’s afgevuurd op de reserve keeper en bij het begin van de tweede helft naar de kantine voor een lekker frietje.

Na vele en harde aanmoedigingen ten spijt was het resultaat helaas niet het gehoopte. Een 0-1 als uitslag was niet waarop we gehoopt hadden. Na de wedstrijd zijn we met zijn allen nog het veld opgegaan voor een foto. Gelukkig konden de spelers toch nog lachen.

Voor de meeste jongens was dit de laatste keer dat ze als team van de week aanwezig zijn, ze hebben er met volle teugen van genoten.

In de kantine hebben, de spelers van de F5 en alle ouders, onder het genot van een drankje deze gezellige dag afgesloten.

Bij deze wil ik alle spelers en begeleiders van VOAB 1 hartelijk bedanken voor de gastvrije ontvangst.

Namens de F5 wil ik ook VOAB 1 nog veel succes wensen in het verdere verloop van de competitie.

Super bedankt! (Frank van Groenendaal, leider F5)

Sponsor van de week

OJW-Advocaten

Onze filosofie

Al vanaf de oprichting van ons kantoor is de doelstelling het bieden van hoogwaardige juridisch dienstverlening zonder nonsens en tegen scherpe tarieven. Het werken naar een oplossing en het meedenken met de cliënt staan voorop in plaats van het denken in juridische beperkingen.

Voor vrijwel al uw juridische zaken en adviezen in de regio Tilburg of daarbuiten kunt u als particulier of ondernemer bij OJW-Advocaten terecht. De advocaten werkzaam in ons kantoor hebben niet alleen veel kennis opgedaan in de praktijk, maar hebben elk hun eigen specialisatie op uiteenlopende rechtsgebieden.

Voor rechtsproblemen met verwikkelingen in Nederland en België  werken wij samen met Paul van Rompaey Advocatenkantoor te Westerlo en Antwerpen, voorts beschikken wij (zonodig) over vaste fiscale en administratieve partners alsmede deurwaarders- en notariskantoren.