LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 09-12-2015

En weer een aantal herfstkampioentjes !

 Jongens D2

Al weer even geleden ( 21-11) speelden we met de JD2 de kampioenswedstrijd thuis tegen Tilburg.  Het was ontzettend koud en regenachtig, maar dat kwam omdat de jongens niet alleen de sterren, maar ook de zon van de hemel speelden. 

Zoals al het hele seizoen stond de defensie als een huis. Daan, Menno, Matthijs, Bram en Floris werkten als vanouds hard en samen. De aanvallen van de gasten uit Tilburg werden keer op keer vakkundig onschadelijk gemaakt. Onze tegenstanders wisten dan ook niet te scoren! 

Op het middenveld heersten onze jongens Thijmen, Casper, Joep en Ties. Ballen afpakken en ballen naar voren brengen: ook in deze kampioenswedstrijd voerden de jongens hun taak perfect uit.

En dan de aanval. Hidde, Ralph en Thijs hebben de hele competitie onze prachtige aanvallen beloond met al even prachtige doelpunten. In de kou, op de eenentwintigste november, maar liefst vijf keer!

Na de wedstrijd werden we gehuldigd in het clubhuis. Daar hebben de jongens laten zien dat ze samen niet alleen goed kunnen hockeyen, maar ook goed kunnen feesten.

We hebben afgelopen weekend het seizoen in stijl afgesloten door Were Di met drie-nul te verslaan. KAMPIOENEN!

Hartelijke groet van de coaches Boris en Ilja

 

En ook bij de jongste jeugd hadden we kampioenen te vieren

Ondanks dat bij de Jongste Jeugd officieel geen uitslagen en standen weergegeven worden bij de KNHB omdat het spelplezier van groter belang geacht wordt dan het competitie-element wordt dat informeel wel gedaan. Want gewonnen is gewoon gewonnen, toch….

 

Meisjes 3F2

En hier zitten heel trots (niet in volgorde) met hun verdiende medaille: Nina Aarts, Yvette de Beer Maud van Ginhoven, Noa Nabbe, Ileen Oude Nijhuis, Terra Severijs en Julia Verhagen aan de Champagne want ze zijn met M3F2 kampioen geworden. Gefeliciteerd meiden, de club is ook trots op jullie ! En jullie trainers Sabrina van den Hout en Patrick Severijns vast ook.

 

Ook Jongens 3F1 werd zeer overtuigend kampioen.

Hier zitten door elkaar, Pim Boere, Ole Bos, Boaz de Haas, Jasper van Huijkelom, Jorrit Kluyt, Max de Leeuw, Jip van Riet, Diederik Schampers.

De trainers Dirk-Jan van Huijkelom en Jip Suijs hebben samen met coach Femke Schampers een mooi stelletje kampioenen afgeleverd.

 

Save the date! 10 januari nieuwjaarsreceptie !

Graag wil het bestuur persoonlijk, tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie met haar leden en alle intern en externe betrokkenen een glas heffen op een gezond en sportief 2016!

We hopen velen van jullie te mogen begroeten op zondag 10 januari 2016 van 18.00 uur tot 20.00 uur, om met elkaar het nieuwe sportjaar feestelijk in te luiden!

logo MHC Goirle logo MHC Goirle
JD2 herfstkampioen 2015 JD2 herfstkampioen 2015
M3f2 herfstkampioen 2015 M3f2 herfstkampioen 2015
J3F1 herfstkampioen 2015 J3F1 herfstkampioen 2015
kerstgroet 1 kerstgroet 1